Incendiu puternic la un service auto. Sapte tuburi cu oxigen au explodat

Distribuie pe:

fara descriereIncendiul a cuprins o hala de aproximativ 600 de metri patrati, situata pe strada Ivoare, in care functionau o statie de efectuare a inspectiei tehnice periodice (ITP) la masini si un atelier de confectii metalice. in plus, in aceeasi incinta exista si o magazie de materiale in care se aflau depozitate 28 de tuburi cu oxigen, din care 18 pline, precum si opt tuburi cu acetilena.

"Interventia a durat trei ore si s-a desfasurat cu dificultate deoarece in interiorul atelierului erau depozitate acele tuburi de oxigen, din care sapte au explodat in timpul interventiei. in urma incendiului, au ars 600 de metri patrati din acoperisul halei industriale, cu destinatia statie ITP, atelier de confectii metalice si magazie de materiale diverse, aparatura speciala din statia ITP, utilaje si materiale din atelierul de confectii metalice si magazie. Din fericire, nu s-au inregistrat victime, chiar daca au existat acele explozii ale tuburilor cu oxigen", a declarat purtatorul de cuvânt al ISU Bacau, Andrei Grecu.

Reprezentantii ISU si politistii bacauani au deschis o ancheta in acest caz pentru stabilirea cauzei producerii incendiului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate