Incendiul de la mormânt, semn de la Denisa? Un celebru numerolog vorbește despre blestemul din familia cântăreței

Incendiul pornit la mormântul Denisei Răducu ar putea reprezenta un semn de la interpreta decedată în 2017, susține un celebru numerolog.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

In articol:

În primele zile ale acestui an, aproape inexplicabil, mormântul Denisei Răducu a luat foc. Se pare că o cauză a incendiului ar reprezenta-o o lumânare lăsată nesupravegheată, însă numerologul Iliuță este de părere că focul ar putea reprezenta chiar un semn de dicolo, trimis de Denisa.

fara descriere

La puțină vreme după moartea Denisei, Iliuță a vorbit despre semnele pe care interpreta le va trimite de dincolo și despre un blestem care se ascunde în familia cântăreței.

fara descriere

”Vor mai fi semne de la ea. Nu vă gândiți că vine ca strigoi. Va veni să vorbească prin vise, poate chiar va veni în casă. Să nu se sperie, că ea vrea să-i liniștească. În familia ei ceva e în neregulă. E vorba de un blestem. Ceva e acolo, în familia lor. O să vedeți că vor fi mult mai liniștiți la parstasul de 40 de zile. Ea va face lumină și în împăcarea dintre părinții ei. Vor mai fi discuții, scandaluri, aș ruga să nu mai facă așa ceva pentru că o supără foarte tare pe Denisa”, spunea Iliuță la WOWbiz în 2017.

Citeste si: Surpriză! Ce a făcut unchiul Denisei Manelista în America, în timp ce mormântul artistei a luat foc și s-a făcut scrum! Bărbatul era chiar pe scenă

Citeste si: Impresionant! Ce decizie au putut lua în doar câteva ore fanii Denisei după ce mormântul ei s-a făcut scrum!

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente la mormântul Denisei Manelista! Tatăl artistei nu a mai rezistat!

Ce se întâmplă acum în familia Denisei?

fara descriere

Întâmplător sau nu, previziunea s-a adeverit. Moartea Denisei a adus liniște, o perioadă, în familia interpetei. Părinții cântăreței, certați de mulți ani, au redevenit apropiați, mai ales că se întâlnesc aproape zilnic la mormântul fiicei lor.

fara descriere

Totuși, în familia Denisei a izbucnit un scandal uriaș între unchiul acesteia, Florin Pește, și sora cântăreței, Adelina. Aceștia se ceartă pe drepturile de autor ale pieselor, iar Adelina chiar l-a dat în judecată pe unchiul ei. Acesta ar putea reprezenta o cauză a ”supărării” Denisei și a incendiului de la mormântul ei dacă ne luăm după explicația ”metafizică” a numerologului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate