Incendiul de la mormânt, semn de la Denisa? Un celebru numerolog vorbește despre blestemul din familia cântăreței

Incendiul pornit la mormântul Denisei Răducu ar putea reprezenta un semn de la interpreta decedată în 2017, susține un celebru numerolog.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

În primele zile ale acestui an, aproape inexplicabil, mormântul Denisei Răducu a luat foc. Se pare că o cauză a incendiului ar reprezenta-o o lumânare lăsată nesupravegheată, însă numerologul Iliuță este de părere că focul ar putea reprezenta chiar un semn de dicolo, trimis de Denisa.

La puțină vreme după moartea Denisei, Iliuță a vorbit despre semnele pe care interpreta le va trimite de dincolo și despre un blestem care se ascunde în familia cântăreței.

Citeste si: Planul de redresare UE. Viktor Orban, către Merkel: Ce îmi ceri tu, Angela, este suicid! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

”Vor mai fi semne de la ea. Nu vă gândiți că vine ca strigoi. Va veni să vorbească prin vise, poate chiar va veni în casă. Să nu se sperie, că ea vrea să-i liniștească. În familia ei ceva e în neregulă. E vorba de un blestem. Ceva e acolo, în familia lor. O să vedeți că vor fi mult mai liniștiți la parstasul de 40 de zile. Ea va face lumină și în împăcarea dintre părinții ei. Vor mai fi discuții, scandaluri, aș ruga să nu mai facă așa ceva pentru că o supără foarte tare pe Denisa”, spunea Iliuță la WOWbiz în 2017.

Citeste si: Surpriză! Ce a făcut unchiul Denisei Manelista în America, în timp ce mormântul artistei a luat foc și s-a făcut scrum! Bărbatul era chiar pe scenă

Citeste si: Impresionant! Ce decizie au putut lua în doar câteva ore fanii Denisei după ce mormântul ei s-a făcut scrum!

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente la mormântul Denisei Manelista! Tatăl artistei nu a mai rezistat!

Ce se întâmplă acum în familia Denisei?

Întâmplător sau nu, previziunea s-a adeverit. Moartea Denisei a adus liniște, o perioadă, în familia interpetei. Părinții cântăreței, certați de mulți ani, au redevenit apropiați, mai ales că se întâlnesc aproape zilnic la mormântul fiicei lor.

Totuși, în familia Denisei a izbucnit un scandal uriaș între unchiul acesteia, Florin Pește, și sora cântăreței, Adelina. Aceștia se ceartă pe drepturile de autor ale pieselor, iar Adelina chiar l-a dat în judecată pe unchiul ei. Acesta ar putea reprezenta o cauză a ”supărării” Denisei și a incendiului de la mormântul ei dacă ne luăm după explicația ”metafizică” a numerologului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE

Atenție mare! Câtă cafea ai voie să bei pe zi? Mai multă îți distruge sistemul imunitar! Specialiștii avertizează

Un bucureștean și-a tatuat pe gât numele Denisei Răducu și doarme cu poza ei! El e cel mai mare fan al regretatei interprete

Cum arată mormântul regretatei Denisa Răducu, după ce a ars ca o torță!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies