Incep ninsorile! Vezi ce anunta meteorologii!

Vremea va fi mohorata si va ploua in majoritatea zonelor, iar la peste 1700 m altitudine, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 6 si 14 grade, valori normale pentru acesta data. Vantul va sufla mai tare tot in sudul Banatului, la munte si prin Moldova.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereBUCURESTI Saptamana incepe in Bucuresti cu ceva ploi, ceata acum dimineata si o maxima de 11 grade.

MUNTE Vreme in general inchisa si la munte. in toate masivele montane va ploua,  iar la peste 1700 m altitudine vor fi ninsori si lapovita. Vantul va fi puternic mai ales pe creste. Temperaturile maxime vor fi normale pentru aceasta data: 7 grade la Stana de Vale, 6 la Predeal si Paltinis, 3...4 la Semenic si Sinaia si doar un grad sus pe Ceahlau.  

REGIUNI in regiunile intracarpatice, sanse foarte mici de soare astazi. Pe arii relative extinse ploua, iar la munte, la peste 1700 m altitudine, vor fi lapovite si ninsori. insa tot va fi cald pentru aceasta data: peste 10 grade la amiaza, cu exceptia depresiunilor si pana la 14 grade la Resita si Timisoara. Vantul va sufla mai tare in sudul Banatului.

In sud vreme mohorata in continuare, cu ploi slabe pe arii extinse. La amiaza vor fi 11 grade la Drobeta Turnu Severin, 10 la Craiova si Ramnicu Valcea, 9 la Buzau si 12 la Giurgiu.

Ploi si nori si in Dobrogea. 10...11 grade in zona continentala si 12 grade pe litoral, la Constanta.

Nici in Moldova nu se arata soarele. si aici sunt asteptate ploi la ses si precipitatii mixte la munte. in plus vantul se va intensifica trecator. Aici va fi cel mai frig din tara: 5 grade la Suceava, 7 la Iasi si Bacau, 8 la Focsani si 10 la Galati.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate