Încep să se ridice maşinile în Bucureşti! Cât vom scoate din buzunar dacă ni se întâmplă asta

Un proiect de hotărâre privind ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice care fac parte din reţeaua principală de străzi a Capitalei a fost publicat pe site-ul Primăriei Bucureşti.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Compania Municipală Managementul Transportului Bucureşti SA va fi responsabilă de această operaţiune, potrivit proiectului. Proiectul este supus dezbaterii publice timp de 30 de zile lucrătoare, termenul încheierii dezbaterii fiind 8 februarie 2019.

Tariful ridicării este de 200 de lei pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată până la 5 tone, inclusiv. Peste această greutate, taxa ridicării este de 270 de lei. Tariful de transport al maşinii ridicate este de 150 de lei pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată până la 5 tone, inclusiv.

Peste această greutate taxa ridicării este de 200 de lei. Tariful de depozitare este de 150 de lei pe zi, calculată din momentul depozitării efective. Contravaloarea operaţiunii de depozitare se calculează pe intervale de 24 de ore, începând cu data şi ora depozitării, nefracţionat.

Transportul la locul de depozitare nu se mai execută dacă, până la iniţierea lui, proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă şi este de acord cu suportarea cheltuielilor efectuate, informează romaniatv.net. În acest caz se suportă doar contravaloarea operaţiunii de ridicare.

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bebeluş de doar trei luni, în stare critică la spitalul din Botoşani. Era înfometat, deshidratat şi nu fusese spălat niciodată

Incredibil! Ce au făcut autorităţile pentru a ascunde urmele de poluare. Oamenii sunt în pericol de moarte

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

RAED ARAFAT a spus-o clar: Lumea trebuie să înțeleagă. Când vom scăpa de restricții?

FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România! „Se așează zilnic în cap cu toate cele în jos”

În timp ce Biden jura, Trump vindea 50 de avioane F-35

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies