Începe Comper 2020. Calendarul concursului pentru elevi și modele de subiecte

Calendarul Comper 2020. Când începe Comper 2020 și modele de subiecte

Comper 2020
Autor: R.L.

In articol:

Comper 2020
Comper 2020

Comper 2020 începe pe 23 ianuarie. Comper, concursul național de competență și performanță pentru elevi și profesori, este cea mai mare competiție școlară fără taxă de participare, la care pot participa elevi din clasele pregătitoare și clasele I-VIII. Comper este un concurs online cu întrebări de tip grilă. Care este calendarul concursului Comper 2020 și cum sunt programate cele trei etape.

Concursul se adresează atât elevilor de la clasa pregătitoare și clasele I-VIII din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și private din țară, din mediul urban și rural și din alte țări în care se predă în limba română, cât și tuturor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, se arată pe site-ul oficial concursurilecomper.ro.

Comper 2020. Calendarul concursului Comper 2020

Etapa I începe pe 23 ianuarie.

Comper-Comunicare: 23 ianuarie 2020
Comper-Matematica: 30 ianuarie 2020

Etapa a II-a începe pe 12 martie.

Limba și literatura română: 12 martie 2020
Matematică: 19 martie 2020

Etapa Națională (scris, doar clasele I-VIII) începe pe 14 martie.

Limba și literatura română: 14 martie 2020
Matematică: 21 martie 2020

Înscrierile pentru Etapa I a concursurilor Comper-Comunicare și Comper-Matematică s-au desfășurat în perioada 1 decembrie 2019-15 ianuarie 2020. Transmiterea contractului de parteneriat și înscrierea elevilor pentru Etapa I 2019-2020 s-a putut face până la data de 15 ianuarie 2020.

Contractele încheiate în anul școlar 2018-2019 sunt valabile și pentru anul școlar 2019-2020.

Elevii care au fost înscriși în ediția anterioară sunt înscriși automat în Etapa I din luna ianuarie a anului 2020. Excepție fac elevii care au terminat clasa a IV-a. Datele elevilor înscriși la edițiile anterioare Comper sunt modificate automat, dar organizatorii recomandă ca aceste informații să fie verificate pe site-ul concursurilecomper.ro.

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Datele elevilor din clasele terminale (clasa a IV-a și clasa a VIII-a) se află într-o bază de date paralelă. Aceasta poate fi accesată oricând, aici se află diplomele obținute de elevi în edițiile anterioare. Elevii din clasele terminale apar separat, nu pot fi vizualizați în lista elevilor înscriși.

Contractele noi sunt încărcate de mentorii școlii în contul său, accesând după logare: contul meu-scolo-contracte, în dreptul școlii înregistrate în tabel.

Atenție! Fiecare elev nou înscris în concurs va fi înregistrat pe site separat, prin opțiunea "adăugare elev", nu modificându-se numele unui elev deja înregistrat. În cazul în care se modifică datele unui elev deja înregistrat și care a participat la edițiile anterioare, diplomele acestuia și punctajele obținute în edițiile anterioare nu vor mai fi disponibile.

Subiectele Comper 2020 vor fi disponibile pe site-ul concursurilecomper.ro, în contul fiecărui mentor, după finalizarea înscrierilor. AICI puteți consulta regulamentul COMPER 2020.  

Comper 2020. Programa de concurs Comper-Comunicare/Limba și literatura română. Etapa I

Iată care este programa de concurs Comper 2020: Programa de concurs Comper-Comunicare/Limba și literatura română. Etapa I

Clasa Pregătitoare

Clasa I

Clasa a II-a

Clasa a III-a

Clasa a IV-a

Clasa a V-a

Clasa a VI-a

Clasa a VII-a

Clasa a VIII-a

 

Comper 2020. Modele de teste pentru etapele concursului Comper-Comunicare 2019-2020

Pe site-ul concursurilecomper.ro au fost publicate modele de teste pentru etapele concursului Comper.

Clasa a V-a
Clasa a VI-a
Clasa a VII-a
Clasa a VIII-a

Subiectele concursului Comper în ediția 2018-2019

Subiectele editiei 2018-2019- Limba Romana- Etapa Nationala

Clasa I
Clasa a II-a
Clasa a III-a
Clasa a IV-a
Clasa a V-a
Clasa a VI-a
Clasa a VII-a
Clasa a VIII-a


Subiectele editiei 2018-2019- Limba Romana- Etapa II

Clasa Pregatitoare
Clasa I
Clasa a II-a
Clasa a III-a
Clasa a IV-a
Clasa a V-a
Clasa a VI-a

Clasa a VII-a
Clasa a VIII-a


Subiectele editiei 2018-2019- Limba Romana- Etapa I

Clasa Pregatitoare
Clasa I
Clasa a II-a
Clasa a III-a
Clasa a IV-a
Clasa a V-a
Clasa a VI-a
Clasa a VII-a
Clasa a VIII-a

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Vlad Voiculescu, ultimele declarații despre reîntoarcerea sa în fruntea Ministerului Sănătății: „Nu exclud întoarcerea mea”

Un bolnav decedat este plimbat cu targa prin curtea Spitalului Colentina de doua cadre medicale echipate în combinezoane!

Fiica lui Nicușor Dan a ieșit pozitiv la testul COVID! Primarul Capitalei trebuie să stea 14 zile în izolare: „Eu am ieșit negativ la testare”

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

E regulă pentru toți românii. Ce e obligatoriu pentru slujba de Paște? Florin Cîțu a anunțat chiar acum

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies