Vedete

Inceput de an cu ghinion pentru Razvan Exarhu: este executat pentru o datorie la banca de 47.000 de lei! Fostul om de radio, acum chef celebru, are sechestru si pe sumele pe care le va castiga de-acum EXCLUSIV

Razvan Exarhu este un cunoscut om de radio, care s-a transformat de ceva timp in chef, iar acum este jurat intr-un show tv de gatit.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Se pare ca unul din motivele pentru care a trecut de la radio, la “bucatarie” a fost si acela financiar. Pentru ca, in perioada in care era om de radio, Razvan Exarhu a facut cateva credite pe care nu a mai putut sa le raburseze. Astfel, in 2012, actualul masterchef a fost executat silit pentru doua credite contractate in 2007, unul de 2.667 de lei, altul de 26.629 de euro, dupa cum scria tot WOWbiz.ro, in urma cu un an. Exarhu si sotia sa, de care intre timp a si divortat, au fost in ultimii ani, parte in mai multe procese cu miza financiara, pentru ca aceste credite erau garantate cu veniturile celor doi, dar si cu o ipoteca pe un teren din Giurgiu.

Unul dintre procese s-a incheiat luna trecuta, iar conform judecatorilor, Razvan Exarhu si fosta lui sotie trebuie sa plateasca bancii suma de 47.000 de lei. “Incuviinteaza executarea silita ce urmeaza a se efectua in oricare dintre modalitatile de executare silita prevazute de lege, la cererea creditorului (…), pentru sumele rezultate din titlurile executorii reprezentat de contractul de credit (…), anume 47.763,16 lei. Fara cale de atac”, se arata in solutia judecatorilor din 25 ianuarie.
Mai exact, Razvan Exarhu va fi executat silit si pentru banii pe care-i va castiga si de acum incolo, pana la stingerea datoriei. 

Galerie foto 
Setări confidențialitate