Inceputul razboiului?! Un inalt oficial rus ameninta Romania! "Va vom sterge de pe fata pamantului in 30 de minute!" - Vezi ce l-a facut sa arunce in aer Europa

Liderul Partidului Liberal Democrat rus, vicepreşedinte al Dumei de la Moscova, cunoscut politician cu vederi extremiste şi naţionaliste, a lansat o serie de ameninţări halucinante la adresa statelor est-europene din UE, într-o intervenţie la postul naţional de televiziune Russia 24.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
"Polonia şi statele baltice vor fi pur şi simplu şterse de pe faţa pământului, spulberate. Nimic nu va mai rămâne acolo. Şefii acestor state pitice ar trebui să se gândească mai bine cine sunt", şi-a început liderul extremist seria de ameninţări la adresa statelor din estul Europei, potrivit site-ului paginaeuropeana.ro, citat de realitatea.net.

"Toate problemele legate de război şi pace în general şi cele legate de Ucraina în particular vor fi rezolvate de o singură persoană, liderul Federaţiei Ruse", şi-a continuat discursul Vladimir Jirinovski, un susţinător al lui Vladimir Putin.

"Desigur, nimic nu ameninţă America, pentru că este departe, dar ţările est-europene riscă să fie distruse complet. Aceasta din vina lor, pentru că nu putem accepta ca avioane şi rachete să fie lansate spre Rusia de pe teritoriul lor. Pentru a le distruge, ne sunt suficiente 30 de minute înainte de masa de prânz", a adăugat liderul extremist rus, făcând referire directă la sistemele antirachetă amplasate de americani în Polonia şi în România, la Deveselu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate