Încercați aceste sfaturi și arătați zilnic ca o vedetă de la Hollywood!

Vedetele de la Hollywood arată mereu ca scoase din cutie.

Autor: Amalia Florea

Nu contează că sunt pe covorul roșu, cu o ținută creată de geniul unei case de modă și un make-up profesional, sau la cumpărături, într-un supermarket, cu haine casual, acestea au mereu ceva care atrage, arată demențial. Oamenii „de rând” sunt influențați de VIP-uri. Aspectul fără cusur a acestora din urmă confirmă ceea ce cu toții știm deja: imaginea este decisivă pentru modul în care te percep cei din jur.

Mai ales prima impresie contează. O haină care pică perfect, un păr cu aspect sănătos și o atitudine de milioane pot fi trei dintre lucrurile pe care trebuie să le aveți în vedere dacă vreți să faceți o impresie bună. Nu este nevoie să faceți investiții foarte mari: vă puteți coafa și usca părul folosind un singur instrument de păr, puteți urma cursuri de make up on-line gratuite pentru a vă putea machia singuri acasă și puteți cumpăra haine la reduceri sau de la second hand – nu contează prețul, ci dacă sunt potrivite pentru voi.

Adaptați lookul de vedetă la eveniment și locație

Un look de Hollywood nu este neapărat sinonim cu un look glamourous. De aceea, trebuie să aveți grijă să vă adaptați ținutele, coafurile și make-up-ul în funcție de locul unde mergeți. Astfel, o rochie lungă de seară cu o coafură sofisticată și un machiaj pretențios sunt potrivite la o nuntă, la un festival de film sau orice eveniment cu ținută obligatorie, dar nu veți putea ieși în parc îmbrăcate așa pentru că veți cădea în penibil.

Încercați să vă faceți un stil pentru fiecare moment al zilei și raportându-vă la activitățile la care luați parte.

Sfaturi pentru a arăta ca o vedetă

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

1. Ascundeți-vă defectele cu make-up-ul potrivit. Nu contează cantitatea de machiaj pe care o folosiți, ci mai degrabă calitatea și dibăcia de a vă ascunde defectele și a vă pune în valoare calitățile.

De exemplu, sunt moduri în care vă puteți îngusta nasul, mări ochii sau buzele.

2. Folosiți haine potrivite pentru silueta voastră. Chiar dacă la modă sunt anumite rochii sau tipuri de pantaloni, dacă obiectele vestimentare respective nu sunt potrivite pentru silueta voastră, nu le îmbrăcați.

3. Păreți mai înalte. Dacă sunteți minione și doriți să câștigați câțiva centimetri în plus, axați-vă pe încălțămintea cu toc și, mai ales, platforme.

4. Un păr aranjat face minuni. Bucle, păr drept sau cu volum, prins în coadă de cal sau într-un coc simplu – sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le aveți pentru a vă aranja podoaba capilară. Cu puțin exercițiu și cu instrumentele potrivite, zilnic veți putea adopta o coafură diferită.

5. Atitudinea este cea mai importantă. Aveți încredere în voi, mergeți drepte, cu privirea în față, vorbiți clar, cu un ton potrivit, nu ezitați să vă spuneți ideile și să vă susțineți punctul de vedere. O vedetă nu este timorată, o vedetă este sigură pe ea și acționează în consecință.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Performax - Performanțe sexuale intense

Calendar Ortodox 3 Martie 2021! Ce mari sfinți sunt cinstiți astăzi

Horoscop 3 martie 2021! Află ce îți rezervă astrele în primele zile ale primăverii

S-a aflat adevărul despre relațiile extraconjugale ale lui Dan Bittman

Iohannis anunţă revoluţie în România! Vor fi schimbări fără precedent. Nu se mai poate amâna

Vedeta super celebră care a fost prima soție a lui Ștefan Bănică Junior! Nimeni nu a știut! Căsnicia a durat puțin și s-a terminat cu scandal

Istoria secretă. România, mai de temut decât SUA! Împăratul s-a albit când i-am declarat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies