”Închisoare pentru bombardierul care a abuzat-o pe Ștefania”! Adriana Bahmuțeanu are vești proaste pentru agresorul fostei concurente de la Puterea Dragostei EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cazul Ștefaniei, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care a povestit că a fost bătută, abuzată și tunsă de fostul iubit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Ștefania Nina, puterea dragostei
Ștefania Nina a povestit că a fost bătută și tunsă de fostul iubit

Ștefania a povestit că a fost bătută, tunsă și umilită de fostul iubit, fără însă a-i da numele. Toate bănuielile s-au îndreptat către Adelin, cel cu care Ștefania a făcut pereche la Puterea Dragostei dar și după ce a ieșit din emisiune. Acesta, însă, nu a vrut să comenteze și a declarat doar că există mai multe variante ale aceleiași povești.

Adriana Bahmuțeanu: ”Ștefania trebuie să apeleze la un specialist”


In articol:

Adriana Bahmuțeanu, vedetă TV și terapeut de cuplu și familie (are un master în psihologie), e de părere că Ștefania se află pe drumul cel bun în procesul de autovindecare, însă are nevoie de un specialist pentru a-și rezolva traumele.

adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu tratează astfel de cazuri

”Este trist că această fată a ajuns în situația asta însă mă bucur pentru ea că a avut puterea să vorbească despre asta. Face cumva parte din procesul de vindecare, să poți să vorbești despre o asemenea traumă. Din păcate, sunt foarte multe femei în România care sunt bătute și umilite de partenerii lor și nu au curajul să vorbească despre acest lucru. Cred că în cazul Ștefaniei, ea suferă de o lipsă de încredere, e ceva care vine din trecut și o urmărește. De asta ajunge să stea lângă oameni violenți, pentru că și ea are undeva un dezechilibru. Nu știu dacă a mers la terapie, dacă nu ar trebui să apeleze la un specialist, astfel de lucruri se pot rezolva după câteva ședințe”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

”Acești smardoi sunt pisicuțe în fața altor bărbați”

Fosta doamnă Prigoana spune că locul unor astfel de bărbați, care ajung s-și bată iubitele, îndiferent de motiv, este la închisoare.

stefania nina batuta
Ștefania, bătută de fostul iubit

Citeste si: Bomba mortală din supermarket. Toți românii cumpără acest produs ieftin - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

”Am înțeles că Ștefania și-a retras plângerea. Asta este foarte rău, pentru că un astfel de bărbat ar trebui să plătească pentru ce a făcut. Dacă un bombardier de genul ăsta ar ajunge la închisoare, cred că s-ar potoli toți, ar fi mult mai atenți cu iubitele și cu soțiile lor. Altfel, o vor face din nou, și cu viitoarele lor iubite.

Citeste si: Politica a băgat-o în spital! Adriana Bahmuțeanu a ajuns la operație după o lună de campanie electorală! Vedeta, sub cuțit, în acest moment! EXCLUSIV

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, campanie electorală printre sicrie și coroane: ”Ăștia vii îți fac mai mult rău decât ăia morți”

Nu știu dacă ați remarcat, dar acești smardoi care își bat femeile sunt, în realitate, niște oameni slabi. Atunci când sunt față în față cu un bărbat mai musculos, atunci devin pisicuțe. Și din frustrarea asta adunată, că sunt neputincioși în fața altor bărbați mai puternici, apare un comportament violent la adresa femeilor din viața lor”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

De ce se tund femeile?

Vedeta a explicat și care este cauza pentru care în foarte multe cazuri de agresiune, femeile sunt tunse de bărbații-agresori.

stefania, adelin, puterea dragostei
Ștefania a format un cuplu cu Adelin în timpul și după Puterea Dragostei

”Chestia cu tăiatul părului e o chestie simbolică, pentru că părul este un mijloc de seducere a femeii. Vine din gelozie, dacă îi tai părul, atunci femeia nu mai are ”obiectul muncii”, nu mai poate atrage alți bărbați. Plus că e mai simplu, decât să-i rup o mână sau un picior, mai bine îi tai părul”, a mai spus Bahmu.

Bahmuțeanu: ”Legea s-a schimbat, agresorii merg la închisoare”

Adriana are, în final, și o veste bună. ”Bombardierii” vor avea parte de o surpriză din partea poliției, în viitorul apropiat.

”Vestea bună este că, recent, s-a schimbat legea. Am înțeles că Adriana Săftoiu a avut o inițiativă, ca în cazul violențelor domestice, să se poată continua urmărirea penală și după ce victima și-a retras plângerea. Cu alte cuvinte, fapta rămâne. Acum să-i vedem pe bombardieri...”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Familia Ștefaniei de la Puterea Dragostei suferă cumplit după ce fiica lor a fost bătută crunt și tunsă de fostul iubit: ”La noi în casă...”

Amănunte înfiorătoare despre bătaia încasată de Ștefania! Adevărul este crunt! ”Arsă cu țigara pe tot corpul” EXCLUSIV

Dana Budeanu revine cu un circ de zile mari: vedetele super celebre pe care le acuza de prostitutie. Printre ele si Andreea Esca

Adelin, prima declarație după ce Ștefania a povestit bătaia pe care a încasat-o de la el! Ce a spus tânărul EXCLUSIV

Reacția uluitoare a Ștefaniei când a auzit piesa lui Jador! S-a întâmplat la scurt timp după ce a povestit ororile prin care a trecut VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies