Incident șocant la metrou, la stația Păcii! Un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Aseară a avut loc un nou incident din rândul celor petrecute la metrou.

Distribuie pe:

Incident șocant la metrou, la stația Păcii! Un bărbat s-a aruncat în fața trenului


In articol:

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a vrut să își pună capăt zilelor, aseară, la stația de metrou Păcii, însă din fericire a fost oprit la timp. 

Citeste si: Povestea neştiută a celui mai mic frate al Cristinei Ţopescu! Sebastian este student în Austria şi fotomodel în Anglia! FOTO

Citeste si: Cum a ajuns iubita lui Marian Oprişan să se angajeze la ASF pe un salariu uriaş! Blonda Larisa se ocupă de piaţa de capital din România!

Citeste si: Cât de afectată a fost Cristina Țopescu de moartea tatălui său! Dezvăluiri cutremurătoare făcute acum de prietena fostei jurnaliste

Cum a fost scăpat bărbatul de la moarte

Potrivit Antena 3, omul s-a aruncat în fața trenului, însă martorii au reușit să îl salveze la timp din calea morții. Din fericire, rănile suferite de bărbat au fost minore, însă la momentul venirii echipajelor de poliție și salvare, el nu a fost cooperant.

Circulația metroului la stația Păcii a fost îngreunată din cauza tentativei de suicid a bărbatului. Oamenii din stație au fost nevoiți să aștepte minute bune până ce trenul a circulat dn nou.

Fenomenul întâmplărilor șocante de la metrou

Incidentele de la metrou sunt numeroase, cel mai recent fiind chiar la începutul anului, pe 6 ianuarie. O femeie a fost protagonista, de această dată. E a început să agreseze verbal, dar și fizic, ceilalți călători care așteptau metroul. O tânără de 30 de ani a adresat injurii și a împins oamenii aflați pe peron, cu puțin timp înainte de a ajunge metroul în stație.

Acest incident a avut loc la stația de metrou Pipera. Călaătorii s-au alarmat, însă, din fericire, femeia a fost imobilizată de paznicii de la metrou, până la venirea autorităților.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate