Inconştienţă fără margini! O mămica şi-a pus copilul în pericol pentru amuzament

O mămică s-a amuzat pe seama copilului ei, fără să se gândeacă la tragedia care s-ar fi putut întâmpla.

Autor: M. B.
 
Inconştienţa unei mămici din Gorj întrege orice imaginaţie. Un şofer a fost filmat în timp ce plimba un copil în cărucior, înb timp ce el se afla în maşină şi conducea. Isprava a fost filamtă chiar de mama micuţului, căreia i se părea totul foarte amuzant şi deloc periculos. Ea se aude râzând pe fundal, fără să se gândească la ceea ce ar fi putut păţi fiul ei. 
 
Copilul ar fi trebuit să se afla în interiorul maşinii pe un scaun special amenajat pentru cei mici, în schimb a devenit un pretext de distracţie adulţii care ar fi trebuit să îi poarte de grijă. Gestul inconştient s-ar fi putut transforma într-o tragedie, spun cei care au văzut clipul.
 
„Şoseaua fiind destul de îngustă, abia trec două maşini una pe lângă cealaltă când se întâlnesc. E rău”, a spus o femeie şocată.
 
„Nu se poate face aşa ceva. Dacă eşti şofer şi eşti participant la trafic trebuia să fii conştient de ce se poate întâmpla”, a spus un bărbat care a văzut şi el imaginile şocante. 
 
Înregistrarea a ajuns la poliţişti iar şoferul a fost identificat şi a primit o amendă contravenţională în valoare de 725 de lei.
Mama copilului a intrat în atenţia celor de la Protecţia Copilului. Ea va fi monitorizată timp de trei luni, după care situaţia ei va fi reevaluată. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Irina Rimes, total diferită de restul artiştilor din România. Evită petrecerile şi persoanele necunoscute: „Sunt un pic antisocială”

O tânără de 21 de ani s-a sinucis în închisoare! Chinurile la care a fost supusă după gratii au făcut-o să îşi pună capăt zilelor şi să lase în urmă doar un bilet de adio sfâşietor

O tânără de 21 de ani şi-a omorât iubitul după ce a intrat în jacuzzi cu alte fete în ciuda ameninţărilor ei: „Să nu îndrăzneşti să faci asta!”

Previziuni astrale pentru luna Septembrie. Care dintre zodii vor avea o lună perfectă

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cu ce își ocupă timpul liber Traian Băsescu, după ce și-a pierdut privilegiile de fost șef al statului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies