Inconştienţă fără margini! O mămica şi-a pus copilul în pericol pentru amuzament

O mămică s-a amuzat pe seama copilului ei, fără să se gândeacă la tragedia care s-ar fi putut întâmpla.

Autor: M. B.
 
Inconştienţa unei mămici din Gorj întrege orice imaginaţie. Un şofer a fost filmat în timp ce plimba un copil în cărucior, înb timp ce el se afla în maşină şi conducea. Isprava a fost filamtă chiar de mama micuţului, căreia i se părea totul foarte amuzant şi deloc periculos. Ea se aude râzând pe fundal, fără să se gândească la ceea ce ar fi putut păţi fiul ei. 
 
Copilul ar fi trebuit să se afla în interiorul maşinii pe un scaun special amenajat pentru cei mici, în schimb a devenit un pretext de distracţie adulţii care ar fi trebuit să îi poarte de grijă. Gestul inconştient s-ar fi putut transforma într-o tragedie, spun cei care au văzut clipul.
 
„Şoseaua fiind destul de îngustă, abia trec două maşini una pe lângă cealaltă când se întâlnesc. E rău”, a spus o femeie şocată.
 
„Nu se poate face aşa ceva. Dacă eşti şofer şi eşti participant la trafic trebuia să fii conştient de ce se poate întâmpla”, a spus un bărbat care a văzut şi el imaginile şocante. 
 
Înregistrarea a ajuns la poliţişti iar şoferul a fost identificat şi a primit o amendă contravenţională în valoare de 725 de lei.
Mama copilului a intrat în atenţia celor de la Protecţia Copilului. Ea va fi monitorizată timp de trei luni, după care situaţia ei va fi reevaluată. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Irina Rimes, total diferită de restul artiştilor din România. Evită petrecerile şi persoanele necunoscute: „Sunt un pic antisocială”

O tânără de 21 de ani s-a sinucis în închisoare! Chinurile la care a fost supusă după gratii au făcut-o să îşi pună capăt zilelor şi să lase în urmă doar un bilet de adio sfâşietor

O tânără de 21 de ani şi-a omorât iubitul după ce a intrat în jacuzzi cu alte fete în ciuda ameninţărilor ei: „Să nu îndrăzneşti să faci asta!”

Urmează o săptămână extraordinară pentru 6 zodii

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies