INCREDIBIL! A fost acuzat ca s-a bagat peste rand la transplantul de rinichi, dar are bani de-i intoarce cu lopata! I-am aflat averea lui Alexandru Arsinel: 6 terenuri, 5 case, un sfert de milion in banci si 6.800 de euro pe luna salariu!

Conform declaratiei sale de avere, Alexandru Arsinel are venituri anuale totale de 358.559 de lei, adica aproape 81.500 de euro. Asta inseamna ca intr-o luna, Arsinel castiga nu mai putin de 6.800 de euro!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAlexandru Arsinel, managerul teatrului Constantin TanaseAcuzand probleme grave de sanatate la sfarsitul lunii septembrie, Alexandru Arsinel a suferit un transplant de rinichi la clinica din Cluj, declansand ostilitatea presedintelui Asociatiei pentru Solidaritate şi Empatie "Claudia Safta" din Cluj, Emanuel Ungureanu, care a declarat atunci ca va depune o plangere penala "pentru ca justitia sa lamureasca daca in cazul Arsinel s-au respectat regulile si criteriile privind efectuarea unui transplant".

Alexandru Arsinel, aflat si astazi in centrul scandalului legat de transplantul subventionat de rinichi, are insa venituri uriase. Conform ultimei sale declaratii de avere, in calitatea sa de manager al Teatrului Constantin Tanase, Arsinel a avut venituri, in 2012, din patru surse: manager la teatru (44.410 lei), drepturi din activitatea sa de actor (262.324 lei), indemnizatie de merit de la Ministerul Culturii (21.048 lei) si drepturi de la Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (30.777 lei). In total, Arsinel a castigat, in 2012, 358.559 de lei, adica aproape 81.500 de euro, ceea ce inseamna un venit lunar de 6.800 de euro!

fara descriereAlexandru Arsinel dupa transplantTot in declaratia de avere, Arsinel figureaza cu mai multe depozite in lei, euro si dolari, in valoarea totala de peste 150.000 de euro. Arsinel mai are de recuperat 100.000 de euro, pe care i-a imprumutat fiului sau. Actorul mai detine 6 terenuri (doua in Dolhasca, impreuna cu fratii sai, unul in Sinaia, altul in 2 Mai si doua in Samuras Crevedia, impreuna cu sotia sa) si 5 case (una in Dolhasca, impreuna cu fratii sai, cate una in Samuras Crevedia, Bucuresti, Sinaia si 2 Mai, impreuna cu sotia).

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate