Incredibil! A zburat cu parapanta fără să se ridice de pe canapea! S-a făcut comod și s-a uitat la Tom și Jerry în timp ce zbura la mii de metri înălțime

Un instructor de parapantă din Turcia a devenit viral după ce a zburat de pe propria canapea

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Un instructor de parapantă din Turcia și-a deschis o afacere care sigur îi va atrage pe amatorii de senzații tari. Cascadorul turc Hasan Kaval a zburat cu parapanta lui din propria sufragerie. Și dacă nu credeți, o vor dovedi imaginile următoare.

Citeste si: Ce se întâmplă de la 15 septembrie. Cum se va desfășura anul școlar ?

Incredibil! A zburat cu parapanta fără să se ridice de pe canapea! S-a făcut comod și s-a uitat la Tom și Jerry în timp ce zbura la mii de metri înălțime

Cascadorul turc Hasan Kaval şi-a luat zborul cu tot cu canapea şi televizor de pe o faleză din Oludeniz, districtul Fethiye, provincia Mugla. Televizorul, canapeaua şi măsuţa pentru picioare au fost sudate şi prinse de un cadru metalic. Ajutat de prietenii lui acre i-au făcut vânt de pe o stâncă, instructorul s-a distrat pe cinste în timpul zborului.

fara descriere

Mai mult decât atât, instrucotrul turc s-a filmat în timp ce zbura tolănit în canapeaua lui, mâna chipsuri și chiar și-a desfăcut o sticlă de suc. În plus, pe parcursul călătoriei a vizionat Tom și Jerry, informează TMZ. Zborul a durat mai puţin de 15 minute, iar întregul moment a fost urcat pe Youtube și a strâns peste 75.000 de vizualizări.

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu amanta soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

fara descriere

Hasan nu a fost asigurat cum trebuie în timpul zborului, dar cu toate acestea, el a aterizat în siguranță. El a spus că se simte în siguranță și relaxat tot timpul. Ce-i drept, face asta de o viață.

Citeste si: Două adolescente căutate de poliţişti după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors

fara descriere

Este mult prea devreme pentru a spune dacă este o nouă modă în săritul cu parapanta, dar dacă asta îi poate scoate pe oameni din case, se poate crea o tendiță.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate