Incredibil! Aceasta e localitatea din Romania unde oamenii nu se plang de saracie! In Salard, judetul Bihor, somajul este aproape inexistent

Din fericire, se poate si in Romania! E vorba de o localitate unde somajul pare un fenomen aproape eradicat. In comuna bihoreana Salard, la o populatie de 4.200 de oameni exista 252 de firme unde lucreaza tot localnici. Asa a ajuns comunitatea sa aiba doar... 60 de someri!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCand intri in Salard ai impresia ca ai ajuns intr-o localitate banala din RomaniaComuna Salard, din Bihor este la o aruncatura de bat de Oradea. Oamenii nu s-au grabit sa kalooga_36441" dea bir cu fugitii" la oras pentru un trai mai bun, asa cum se intampla in multe zone din Romania. Aici, localnicii si-au infiintat firme peste firme si au angajat vecini!
fara descriereUn simplu exemplu al prosperitatii din Salard. De la stanga la dreapta avem un supermarket, o canisa si un salon de coafura. Toate gard in gard! Peste drum exista si un bar, iar pe aceeasi sosea mai multe depozite de materiale de constructiiPopulatia totala a comunei cu cele trei sate arondate e de 4.200 de oameni. Un numar de 2.657 sunt apti de munca, iar dintre acestia doar 60 sunt someri. In Salard exista 252 de firme! Exista saloane de coafura, o companie care se ocupa cu imbutelierea vinului, magazine de tot felul, firme de constructii sau de tamplarie.
fara descriereIn Salard exista o comunitate impresionanta de motociclistifara descriereCand autoritatile pregatesc diverse evenimente, majoretele sunt nelipsitefara descriereSarbatorile din Salard se desfasoara cu fastPrimaria a stiut sa isi joace bine cartea. A oferit teren ieftin si consultanta investitorilor care au prosperat. Din taxele si impozitele obtinute, autoritatile au asfaltat intreaga zona, au sistematizat-o si au construit trei scoli!
fara descriereIn Salard exista o crama si una dintre cele mai performante instalatii de imbuteliere a vinuluiDin pacate, am ajuns sa ne minunam si sa laudam astfel de lucruri, care in alte tari ale Europei sunt absolut normale. In tara noastra, insa, asemenea exemple sunt numarate pe degete, comuna Salard devenind din punct de vedere statistic cea mai prospera din tara.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate