INCREDIBIL! Afla ce jucator de la nationala a fost paznic intr-un hotel la 17 ani si a fost cumparat in schimbul unor mingi si echipamente de fotbal!

Cel mai nou jucator de la echipa Nationala, convocat de Victor Piturca pentru prima data in meciul amical de ieri cu Belgia, are o poveste de viata incredibila.

Distribuie pe:

 

fara descriere

Jucatorul de la Pandurii Targu Jiu, Dan Nistor, este de departe singurul fotbalist din Liga 1 care s-a apucat de fotbal la 17 ani!!! Pana atunci, noul coleg al tricolorilor juca fotbal doar din placere, sambata, la echipa AS Rucar, iar in timpul saptamanii, lucra ca paznic la un hotel.

 

Norocul i-a suras in anul 2007, atunci  cand echipa sa a disputat un meci de Cupa cu FC Arges. La partida aceea, Nistor a jucat extraordinat si a fost declarat eroul partidei. Impresionat de prestatia lui, imediat dupa meci, patronul din Pitesti l-a cumparat la echipa in schimbul unor mingii si echipamente! Apoi, Nistor a ajuns la Pandurii Targu Jiu si acum, visul de a ajunge la echipa nationala s-a transformat in realitate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate