Incredibil! Afla cum se desfasoara procesul de divort dintre Bahmu si Prigoana

La Judecatoria Sectorului 3 este in curs de desfasurare controversatul procesul de divort dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Omul de afaceri a dat-o in judecata pe fosta sotie cerand desfacerea casatoriei, dar si ca baietii sa-i fie incredintati lui.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp

fara descriereAdriana BahmuteanuLa 8.30, in sala de judecata, Silviu Prigoana a venit primul si s-a asezat in spate, pe bancile din partea stanga, in timp ce Adriana a ajuns cateva minute mai tarziu si a preferat sa stea in in partea opusa a salii, dar in picioare. Cei doi au evitat sa-si vorbeasca si s-au privit ca doi straini, spre surprinderea persoanelor din sala, care credeau, initial, ca fostii soti isi pot da macar un “buna ziua”. Singurele puncte comune ale celor doi au fost plictiseala afisata si mestecatul incontinuu al gumei. In rest, raceala si indiferenta.

Din pacate pentru cei doi, instanta de judecata a pus cazul de divort al sotilor Prigoana mai tarziu pe ordinea de zi, asa ca, ei au fost nevoiti sa astepte in sala ore intregi pentru a le veni randul, la fel ca oamenii obisnuiti. Ca tacamul sa fie complet, s-a anuntat si o pauza de o ora si jumatate, moment in care, Prigoana si-a luat soferul si a plecat. In schimb, Adriana a iesit din sala abatuta si a dat o declaratie scurta jurnalistilor: “Asta e viata!", apoi a facut un semn spre inscriptia de pe tricoul ei, care, culmea era aceeasi cu declaratia, dar in limba engleza “It’s life!". Supararea lui Bahmu insa nu a tinut mult, pentru ca, surprinzator, o femeie de etnie rroma de pe scarile Judecatoriei a facut-o sa-si depaseasca starea de deprimare. Aceasta s-a tinut scai de Adriana si  a urlat cat o tineau bojocii ca vedeta Antenei 2 este cea mai tare si a rugat-o sa o ajute si pe ea, ca are patru copii si nu are cu ce sa-i creasca. Modul in care s-a vaitat femeia a amuzat-o pe Bahmu si i-a alungat tristetea de pe chip, astfel incat la intoarcerea in sala, Adriana a aparut mult mai optimista si plina de vitalitate.
Deocamdata, procesul este in plina desfasurare si abia peste cateva ore se va decide ceva in acest caz.fara descriereSilviu Prigoana

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate