Incredibil! Are 52 de ani, dar arată de 20! Amestecul pe care-l bea după fiecare masă o ajută să se menţină într-o formă de invidiat

O femeie din Marea Britanie pare să fi descoperit elixirul tinereţii. Are 52 de ani, dar ai jura că a împlinit de curând 20, întrucât reuşeşte să se menţină într-o formă de invidiat, graţie unor obiceiuri sănătoase.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

Pamela şi-a etalat, în repetate rânduri, silueta de invidiat şi a impresionat total, întrucât are un trup perfect. Secretul ei? O dietă bazată pe vegetale şi proteine sănătoase provenite din peşte, precum somonul. Mai mult de atât, multe dintre mâncărurile pe care le consumă sunt condimentate cu ghimbir şi turmeric.

Dacă la micul dejun optează pentru ouă fierte cu pâine fără gluten ori fulgi de ovăz cu iaurt, fructe de pădure şi nuci, la prânz consumă o salată preparată din spanac, kale, porumb, roşii, măsline, avocado, coriandru şi busuioc.

La cină preferă o porţie de pui, peşte gras sau friptură de miel cu legume, iar după fiecare masă bea un pahar de apă de cocos cu un supliment de fier.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate