Incredibil! Bianca Dragusanu l-a facut pe Adrian Cristea sa planga ca un copil mic! Vezi ce l-a emotionat pe "print"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Jongleaza cu junele, cluburile si sticlele si mai putin cu mingea de fotbal in ultima vreme, dar ce mai conteaza, cand alaturi de el e cea mai sexy femeie din Romania, Bianca Dragusanu, cea pe care sportivul spune ca o iubeste cu adevarat.

Si tindem sa-l credem tinand cont ca in timp ce fosta asistenta a lui Capatos se aranja in cabina, la Buftea, pentru "Dansez pentru tine", Adi Cristea o bombarda cu mesaje in care-i spunea ca-i cea mai frumoasa, ambitioasa si talentata dintre urmasele Evei si cu siguranta va impresiona juriul. Ba mai mult, surse aflate la fata locului sustin ca valsul roscatei l-a impresionat atat de mult pe fotbalist, incat a varsat cateva lacrimi, emotionat de prestatia iubitei.

"Bianca era nonstop cu telefonul in mana si ii bipaia intruna. Isi mai cerea scuze razand, dar spunea ca n-are cum sa nu-i raspunda iubitului disperat sa stie cum se descurca, daca e pregatita, daca are emotii. Dupa valsul Biancai, un moment intr-adevar special, am inteles din ce vorbea Bia cu mama ei la telefon ca Adrian ar fi plans cand a vazut-o dansand atat de elegant", a declarat o sursa pentru wowbiz.ro.

Foarte frumos, dar noi ne intrebam: o fi plans de emotie? O fi plans de gelozie? Naiba stie ce e in inima unui "print"!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate