Incredibil! Butoiul în care a ars Alexandra, făcut special de criminalul din Caracal pentru a ucide

Gheorghe Dincă și-a confecționat foarte atent butoiul în care a încinerat-o pe Alexandra

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Detalii neștiute apar la iveală în fiecare momente despre criminalul de la Caracal. Pe zi ce trece, Gheorghe Dincă pare că este un personaj teribiant din filmele de groază, care și-ar fi planificat meticulos toate acțiunile demonice.

Dacă inițial, în cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra, pe 25 iulie, în jurul orei 12,00, la domiciliul său, printr-o metodă extrem de dură, el a povestit pe urmă și cum i-a ars corpul într-un recipient special, de au mai rămas doar oasele și dinții din adolescenta în vârstă de doar 15 ani!

Citeste si: Un bărbat a găsit o sticlă cu un mesaj care a plutit pe apă timp de 50 de ani! Ce scria pe hârtia mototolită

Citeste si: Prietenii Luizei Melencu sunt în șoc! Fata a apărut activă pe un cont de socializare

fara descriere

Criminalul din Caracal și-a făcut butoiul pentru a arde victimele! ”Are anumite orificii ce dau de înțeles acest lucru”

Oamenii au dezvăluit apoi și ei presei toate datele oficiale, dând și anumite amănunte la fel de terifiante. Citeste si: Constantin Ionescu, criminalist: Gheorghe Dincă nu e criminal in serie, dar ucigaș este și a avut complici

"În cenuşa aflată într-un butoi metalic, prin cernere, au fost identificate mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente, au fost găsite trei inele, un lănţişor, alte două fragmente de lănţişoare, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere", au declarat procurorii de la DIICOT Craiova.

La aproape două săptămâni de atunci, persoane specializate spun lucruri îngrozitoare despre acest caz. Astfel, din câte se pare, criminalul din Caracal și-a făcut butoiul pentru a arde victimele! . ”La o analiză atentă, se poate observa clar că acel recipient este conceput pentru incinerare. Are anumite orificii ce dau de înțeles acest lucru, orificii larerale pe unde întră aerul și automat se produce o accelerare de ardere. E clar că a fost gândit când a fost realizat. Nimic nu este întâmplător acolo”, au caracterizat specialiștii.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate