Stiri

INCREDIBIL! Cainele ucigas a disparut din adapost! Autoritatile nu mai stiu nimic de el!

Alerta in Capitala, la cateva ore dupa ce micutul Ionut a murit mancat de caini in Parcul Tei. Patrupedul ucigas si ceilalti cinci „suspecti” au disparut de la adapostul unde se aflau „cazati” si nimeni nu mai stie nimic de ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Cainele agresiv nu mai e de gasitDoar in Romania se poate intampla ca intr-un caz atat de grav, cum a fost cel al mortii baietelului de patru ani, autoritatile sa faca ping-pong cu vinovatii, in acest caz cainii agresivi. Practic, la cateva ore dupa ce rudele isi luau adio de la Ionut, cainele ucigas parca intrase in pamant. Cei de la Centrul Teritorial Veterinar din Sectorul 2 ridicau din umeri. „Noi nu stim nimic, doar ca au fost luati de aici si dusi in alta parte? Unde? Nu stim? Reveniti maine si discutati cu doamna director”, ne-a spus un angajat al centrului.

Timp de cateva ore am incercat sa dam de urma cainelui ucigas, insa fara succes. Nici autoritatile administratiei locale si nici reprezentantii asociatiilor care lucreaza cu primariile nu stiau nimic despre soarta acestuia.

In prezent, politia desfasoara o ancheta prin care incearca sa identifice cainele vinovat de moartea micutului si apoi sa se stabileasca gradul de responsabilitate si, desigur, de vinovate a "proprietarul" acestuia, Lavinia Mirela Nica, cea care semnase in numele ONG-ului pentru adoptia cainelui.

Daca aveti informatii despre locul in care se afla cainele ucigas, ne puteti scrie pe [email protected].

Galerie foto 
Setări confidențialitate