Incredibil! Când s-au cunoscut, de fapt, Maria Constantin şi Dacian Varga şi cum au ajuns să fie împreună

Maria Constantin şi Dacian Varga formează un cuplu şi au apărut deja împreună la o nuntă, ţinându-se de mână.

Autor: R.L.

Maria Constantin şi iubitul fotbalist s-au cunoscut prin intermediul unei prietene. Deşi au făcut cunoştinţă în urmă cu puţin timp, ei au decis rapid să încerce o relaţie.

"Între Maria şi Dacian Varga a fost dragoste la prima vedere. Mai bine spus, a fost dragoste la prima cafea. S-au cunoscut în urmă cu o săptămână, după ce o prietenă bună a Mariei i-a adus împreună la o cafenea, acolo unde s-au şi cunoscut.

Relaţia dintre cei doi e la început, dar cred că lucrurile merg pe drumul cel bun. Le stă foarte bine împreună, iar Maria pare destul de fericită lângă Dacian", a declarat o prietenă a Mariei Constantin pentru cancan.ro.

Maria Constantin şi Dacian Varga au apărut împreună ca un cuplu în weekend. Ei au mers la o nuntă, iar paparazzii i-au fotografiat ţinându-se de mână.

Maria Constantin, măritată de două ori

 

Maria Constantin nu este cea mai norocoasă în dragoste. Deşi are doar 31 de ani, cântăreaţa are la activ deja două căsnicii eşuate şi un băieţel din prima căsătorie. La începutul acestui an, Maria Constantin s-a despărţit cu mare scandal de Marcel Toader, care a acuzat-o de infidelitate şi care a apărut la TV cu dovezile relaţiei ei extraconjugale.

 

Dacian Varga, fotbalist, are 34 de ani şi are în palmares o mulţime de iubite celebre.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Diana Munteanu, la un pas de tragedie! "Când am deschis uşa, mare fum în toată casa"

Un tânăr cu handicap, biciuit şi aruncat în foc de consăteni! Motivul pentru care a fost supus la tratamentul barbar

Cum a fost surprins un om al străzii, la metroul din Bucureşti! Un călător a povestit scena halucinantă: "A trecut pe lăngă mulţimea de pe peron, s-a aplecat şi..."

O bătrână înconjurată de porumbei a fost surprinsă aşa de un trecător. S-a uitat la el şi i-a spus ceva uluitor: "I-am sărutat mânuţa şi am plecat copleşit..."

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Situație incredibilă în televiziune! Își FEREȘTE COPIII de PROPRIA EMISIUNE

Cum a fost surprins un om al străzii, la metroul din Bucureşti! Un călător a povestit scena halucinantă: "A trecut pe lăngă mulţimea de pe peron, s-a aplecat şi..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies