Vedete

Incredibil! Cat de bine "l-a citit" Carmen Harra pe Stefan de la Exatlon! A spus-o inainte de semifinala! “Are o vulnerabilitate la nivel psihologic”! EXCLUSIV

Carmen Harra a spus de ce nu il vede in finala pe carismaticul “razboinic”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Carmen Harraicon photo
Carmen Harra

Ieri, inainte de semifinala Exatlon, Carmen Harra a pariat pe finalistii celui mai vizionat show de televiziune. Cunoscuta scriitoare specialista in numerologie a facut o analiza amanuntita si a dat numele corect al celor doi care vor accede in ultima faza a competitiei.

Carmen Harra a dat declaratii dure despre Stefan de la Exatlon! “Are un calcai al lui Ahile”

Daca Harra i-a indicat corect ca finalisti pe Ionut Jaguarul si Vladimir Draghia, ei bine, in privinta unuia dintre marii favoriti, Stefan Floroaica, vedeta a dezvaluit de ce crede ea ca nu va fi in finala! (medicul de la Exatlon a vorbit in exclusivitate despre problemele medicale ale romanilor in Republica Dominicana)

Carmen Harra a dat declaratii dure despre Stefan de la Exatlon, care la final s-au dovedit a fi reale, in conditiile in care “razboinicul” a fost initial pe val in penultima faza a competitie, dar apoi, a clacat la final. “Este sarmant, foarte puternic, are insa o vulnerabilitate la nivel psihologic si o are de undeva din trecut, vine de la o experienta traumatica din tinerete! Are un calcai al lui Ahile, care s-ar putea sa il tradeze pe parcurs. Nu este constant in competitie si acest lucru o sa il coste. Nu poate duce o competitie de la cap la coada, se impotmoleste la final. Va spun ca totul vine de la mental la el. Nu cred ca va castiga el Exatlon”, a spus Harra.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune