Incredibil, cât de norocos este Alex Bobicioiu! Vezi cum se comportă Bianca Comănici cu el! "Drăgăstoasă" EXCLUSIV!

Bianca Comănici, drăgăstoasă cu Alex! Nativă a zodiei Rac, tânăra este o parteneră ideală!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bianca de la Puterea Dragostei şi-a găsit, în sfârşit, fericirea, după ce a suferit mult timp după None. Deşi tânărul i-a spus de la bun început că nu este interesat de o relaţie cu ea, frumoasa brunetă a continuat să spere că lucrurile se vor schimba. Nu a fost să fie cu None, însă acum este îndrăgostită de Alex Bobicioiu, iar de această dată sentimentele sunt reciproce.

Citeste si: Poza pe care Bianca de la Puterea Dragostei ar trebui s-o şteargă URGENT de pe net! A vrut să fie sexy, dar uite ce gafă MONUMENTALĂ a făcut! FOTO!

Ei bine, astrologii spun că iubitul protagonistei noastre este un norocos. Nativă a zodiei Rac (n.r născută pe 14 iulie), cea mai iubită concurentă din casa Puterea Dragostei este o parteneră ideală, drăgăstoasă, loială şi fidelă, care îşi sprijină necondiţionat jumătatea şi îi acceptă de cele mai multe ori defectele.

Bianca Comănici, drăgăstoasă cu Alex! Vezi ce fel de parteneră este frumoasa brunetă!

Iar dacă analizăm comportamentul Biancăi faţă de Alex, ne dăm seama că astrologii nu se înşală, bruneta fiind mereu tandră.

Femeia din această zodie este dispusă să facă orice sacrificiu pentru persoanele iubite, iar ca mamă este o adevărată forţă a naturii. Îşi protejează copiii, are o răbdare ieşită din comun cu ei, îi educă şi îi pregăteşte pentru viaţă cu blândeţe, dar şi cu fermitate când este nevoie.

Ajunge să trăiască pentru moştenitorii ei şi, din păcate, o doboară pentru o perioadă destul de lungă momentul în care "puii" ei se maturizează şi pleacă de acasă să-şi clădească un viitor.

Citeste si: Așa a arătat Bianca de la ”Puterea Dragostei” în culise, nemachiată! Tu ce spui despre concurentă?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: