Vedete

Incredibil! Ce a facut Anamaria Prodan la doar cateva zile dupa ce i s-a facut rau si a fost dusa de urgenta la spital? | EXCLUSIV

Anamaria Prodan a luat o decizie socanta. Ce a facut impresara la cateva zile dupa ce a fost dusa de urgenta la spital?

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Persoana activa, Anamaria Prodan a revenit rapid pe platourile de filmare a emisiunii matrimoniale de gospodari pe care o modereaza. Totul in conditiile in care doctorii i-au interzis total sa mai faca efort timp de o luna.

"Acum zece zile, Anei i s-a facut rau la inregistrarile show-ului, undeva pe langa Calarasi. Ea a acuzat atunci mari dureri de cap, stari de ameteala si rau, astfel ca o persoana din echipa ei a transportat-o de urgenta la Spitalul Floreasca. Acolo, medicii de la camera de garda i-au facut o serie de investigatii si i-au administrat un tratament soc pentru ca impresara sa isi revina. In plus, au vrut si sa o interneze, macar 48 de ore, sa fie tinuta sub observatie de specialitate", au dezvaluit persoane apropiate vedetei.

Prodanca a refuzat sa ramana in clinica, insa le-a promis doctorilor ca va respecta indicatiile trasate.

"Ana a parasit spitalul, desi inca nu se sintea bine. Medicii i-au recomandat odihna totala din de o luna, si ea acceptat. Totusi, cateva zile mai tarziu, a incalcat regula si s-a intors pe platourile de filmare, tocmai la Oradea. Asa este ea, nu poate sta locului, mereu este in actiune", au mai dezvaluit prietenii agentei FIFA.

Galerie foto