Incredibil! Ce a făcut Ella de la Puterea dragostei când a auzit melodia lui Jador. Concurenții au rămas șocați

Ella de la Puterea dragostei a fost surprinsă în timpul emisiunii! La cerea lui Gabriel, concurenții au dansat pe noua melodie a lui Jador.

Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Ce a făcut Ella de la Puterea dragostei când a auzit melodia lui Jador
Ce a făcut Ella de la Puterea dragostei când a auzit melodia lui Jador

Ce a făcut Ella de la Puterea dragostei când a auzit melodia lui Jador. Deși relația lor s-a încheiat și și-au promis că nu se vor mai întoarce unul la altul, amintirea lui Jador încă îi trezește sentimente Ellei. După ce în urmă cu câteva săptămâni a început să plângă în timp ce a dansat cu Gabriel pe una dintre piesele fostului ei iubit, se pare că Ella nu a mai scăpat și de data aceasta.

La rugămințile lui Gabriel, piesa „Jale” a lui Jador a început să cânte în toată casa. Deși la început a implorat să nu fie pusă, Ella a început să le facă jocul celorlalți concurenți.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei se întoarce la Istanbul pentru sezonul 3? Decizia pe care brunetă a luat-o chiar înainte de marea finală

Citeste si: Culiță Sterp, mesaj de susținere pentru Ella în Marea Finală Puterea dragostei: „Este ca o soră pentru mine”

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre bărbatul din viața ei: „Atunci cand am venit din Turcia...”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Gabriel: Băgați melodia lui Jador! Se poate?

Ligi: O pune?

Ella: Nu! Logic că nu! Puteți pune o altă piesă

Gabriel: Te rog din suflet! Vă rog! Se poate?

Sprea surprinderea tuturor, după ce a început piesa, Ella s-a ridicat de pe canapea și a început să danseze alături de ceilalți concurenți. Bruneta a început chiar să fredoneze versurile. 

Ce a făcut Ella de la Puterea dragostei când a auzit melodia lui Jador
Ce a făcut Ella de la Puterea dragostei când a auzit melodia lui Jador

Ella varsă lacrimi amare pe piesa lui Jador

”Plânge, ce să-i fac, plânge!”: concurenții Puterea Dragostei au asistat la momente emoționante cu Ella plângând pe meldia fostului ei, Jador. Dansând alături de Gabriel, Ella a fost surprinsă plângând pe o piesă compusă de fostul său, Jador.( Citeste si: Ella, o nouă intervenție estetică: "Mi-am injectat..." Cum arată acum concurenta de la "Puterea Dragostei"?)

Fete au vrut să-i sară în ajutpor, Gabriel a continuat să o țină de mână și să danseze încet cu ea. Lacrimile i-au fost surprinse umplându-i ochii iar fetele o întrebau ce s-a îmtâmplat. ”E ciudat să plângi pe melodia fostului tău”, spune Andreea Pirui, fiindu-i alături Ellei în momentul greu. Chiar și Marius a părut afectat! Nu știm exact dacă a plâns sau doar își ducea mâna la ochi, însă Andreea a observat imediat, reacționând cu întrebarea: ”Marius, plângi și tu?!”

Vezi momentul AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Radu Banciu, atac dur fără precedent la adresa Andreei Esca: „E o rușine monumentală. O vedetă TV nu se duce niciodată într-un club să danseze ca țoapă. Acolo se duc...

Puterea dragostei 22 iulie. Andreea Pirui și Marius s-au despărțit înainte de marea finală? „Prefer să fiu liber toată viața”

Gestul incredibil făcut de cadrele medicale ne-a lăsat cu gura căscată

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Anunț uriaș pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! E oficial. Ce efecte are asupra organismului

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies