Incredibil! Ce a făcut Marica înainte să apară dovada amantlâcului de la Cluj

Ies la iveală noi amăunte din scandalul momentului. S-a aflat ce a făcut Ciprian Marica cu două săptămâni inainte să apară în presă filmul amantlâcului

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Incredibil! Ce a făcut Ciprian Marica înainte să apară dovada amantlâcului de la Cluj


In articol:

În ultimele zile a apărut încă un subiect care ține prima pagină a ziarelor, în afară de pandemia de coronavirus. Este vorba despre scandalul momentului, în care este implicat nimeni altul decât Ciprian Marica.

Fostul fotbalist a fost prins cu soția unui prieten, Ana Muntean, într-un hotel din Cluj. Cel care a filmat întreaga scenă rușinoasă a fost chiar soțul amantei lui Marica, Florin Muntean.

Marica și-a băgat angajații în șomaj tehnic

Înainte să intre în atenția presei cu scandalul amoros în care este personaj principal, alături de Ana Muntean, Ciprian Marica și-a băgat în șomaj tehnic toți angajații de la FC Farul Constanța, din cauza situației prin care trece România. 

Citeste si: VIDEO| Petreceri online: Soarele răsare pe muzică la mare, de 1 Mai

Citeste si: VIDEO| 1 Mai, fără turiști. Când va reporni turismul și cum vor arăta vacanțele noastre vara aceasta

Bărbatul a mărturisit acest aspect, respectiv problemele financiare cu care se confruntă clubul Farul Constanța în plină pandemie de coronavirus, în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat lui Selly. Nici nu își imagina că în scurt timp va deveni subiectul principal al tabloidelor din România. 

”Suntem foarte afectați și nu numai noi ci toată lumea fotbalului. Nu mai avem azi o sursă de venit. Eu, când am venit la Farul, am încercat să consolidez un plan pe termen mediu și lung, iar asta nu se putea face decât prin câțiva piloni foarte importanți.

Incredibil! Ce a făcut Ciprian Marica înainte să apară dovada amantlâcului de la Cluj

Am reușit să atrag atât Primăria cât și Consiliul Județean lângă echipă, ei fiind principalii finanțatori, dar o dată cu această pandemie, fondurile au fost suspendate, la fel și proeictul pe care îl aveam.

Citeste si: Mărturiile terifiante ale unei românce: „L-au băgat în sac și au spus că trebuie să declarăm că a murit de coronavirus”

Citeste si: Mesaj emoționant de ziua Irinei, sora Alexandrei Măceșanu: ”La mulți ani, prințesă dragă!” FOTO

Nu știm când îți va relua cursul normal, sper sincer cât de curând. Toți jucătorii și tot stafful, tot ceea ce înseamnă administratv este în șomaj tehnic.

Nu mai aveam nici o altă sursă de venit, copiii și atrenorii de la Centrul de copii și juniori sunt acasă, nimeni nu se antrenează. Jucătorii mai fac ceva online însă e clar că e foarte dificil. Drepturile TV de la meciuri nu mai există, bilete nu mai sunt, deocamdată suntem în pauză totală”, a declarat Ciprian Marica, în interviul acordat lui Selly.

Incredibil! Ce a făcut Ciprian Marica înainte să apară dovada amantlâcului de la Cluj

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate