Incredibil ce a făcut un tată din Brașov. Și-a violat fiica, apoi a vândut-o pe 200 de lei. "Fă o tură cu ea"

Un caz revoltător s-a întâmplat în Brașov, unde un tată și-a violat fiica minoră, apoi a vândut-o unui italian.

Distribuie pe:

Incredibil ce a făcut un tată din Brașov. Și-a violat fiica, apoi a vândut-o pe 200 de lei.


In articol:

Bărbatul și-a agresat sexual fiica de mai multe ori, apoi a vândut-o unui bărbat italian pentru suma de 200 de lei.

Agresiunile aveau loc încă din anul 2014. De frică, minora nu a povestit nimănui prin ce calvar trecea.

Tatăl fetei nu s-a mulțumit să profite doar de fiica lui, ci și de o altă minoră, prietenă a fiicei sale, care a locuit o perioadă în casă cu cei doi. Fata a avut parte de aceeași soartă. A fost violată de bărbat și apoi vândută la același italian.

"După ce au fost agresate de inculpat în acest scop, cele două (...) l-au însoţit la domiciliul italianului, unde acesta era singur şi îi aştepta, cele două întreţinând relaţii sexuale forţate cu italianul, inculpatul primind suma de 200 de lei de la acesta din urmă”, se arată în sentinţa data de Curtea de Apel Braşov.

Citeste si: O tânără superba s-a măritat cu un bărbat cu 30 de ani mai bătrân! După o scurtă perioadă au întâmpinat o mare problemă

Citeste si: Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca! Care a fost motivul pentru care a recurs la gestul șocant

Citeste si: Claudia Pătrășcanu, acuzată că vrea să facă avere din pensia alimentară de la Gabi Bădălău: „Ce așteptări să am dintr-un salariu minim pe economie?”

Ce pedeapsă a primit tatăl violator

Într-un final, copila și-a făcut curaj și le-a spus oamenilor legii coșmarul prin care părintele ei a făcut-o să treacă. Minora le-a mai povestit polițiștilor și că atunci când refuza să întrețină relații intime cu italianul, era bătută cu bestialitate, chiar de tatăl ei.

Un alt episod traumatizant pentru fată a fost când, aflată toți trei în mașina străinului, tatăl ei i-a spus italianului "să facă o tură cu ea".

Autoritățile au deschis un dosar penal pe numele bărbatului, iar instanța l-a condamnat la 10 ani de închisoare pentru trafic de minori și viol.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate