Incredibil! Ce a fost si ce a ajuns Gino Iorgulescu! Altadata un crai, seful LPF s-a garbovit de tot! IMAGINI EXCLUSIVE!

Gino Iorgulescu a mers la spital, dupa ce a acuzat dureri la spate si la picior

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

 

fara descriere

In anii’ 80, Gino Iorgulescu era considerat un adevarat Fat-Frumos! Internationalul roman, pe atunci fundasul de fier al echipei Sportul Studentesc, dar si titular incontestabil in echipa Nationala, trecea drept un idol al femeilor autohtone! Toate il doreau in dormitor sau, daca se putea, macar la o intalnire in parc! (intra sa vezi ce gest uimitor a facut Gino Iorgulescu inainte de moartea lui Nicolae Tilihoi)

fara descriere

Gino Iorgulescu este afectat de trecerea anilor! Cum arata cand s-a dus la o clinica privata

Timpul a trecut insa, iar Iorgulescu este departe de junele prim de altadata! Om de afaceri acum, dar si presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino este un tip banal si atat! 

fara descriere

fara descriere

Mai mult, in ultimele imagini surprinse de paparazzii WOWbiz.ro, Gino Iorgulescu este afectat de trecerea anilor si chiar vizibil! Fostul star al gazonului a fost vazut la intrarea unui spital privat din Bucuresti, garbovit si “doborat” de dureri la spate si la picior! La clinica, el a stat in jur de o jumatate de ora, apoi, tot suferind, a parasit locul si s-a indreptat spre masina lui de fite.


 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate