Incredibil! Ce a putut sa doneze Florin Piersic Jr pentru Hospice - Casa Sperantei! “Sper sa nu-l cumpere vreun interlop”

Florin Piersic Jr este unul dintre actorii care s-a implicat in strangerea de fonduri pentru Hospice-Casa Sperantei.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere

Florin Piersic Jr a donat organizatiei un afis original, realizat pentru unul din spectacolele sale. “Afisul original al spectacolul Tom si Jerry. Pretul de vanzare este de 4.600 de lei”, se arata pe portalul superdonatori.ro.

Dupa ce a donat afisul, Florin Piersic Jr i-a cerut iertare autorului pentru ca l-a instrainat. “O sa ma ierti, cu siguranta. Posterul iesit din mana ta serveste acum unei cauze nobile. (il iubesc mult si ma despart cu greu de el, mai ales ca stiu cu cata rabdare ai lucrat fiecare detaliu.  Din punctul meu de vedere, pretul lui e prea mic. Poate ca totusi n-o sa-l cumpere vreun interlop, ca sa-l vanda din nou mai tarziu, pe bani grei, atunci cand tu vei fi foarte celebru. Sper sa ajunga in casa unui iubitor de arta)", este mesajul postat de Florin Piersic pe pagina lui de socializare.

Organizatia Hospice - Casa Sperantei a creat o platforma unde sunt vandute obiectele donate de diverse persoane, de la vedete pana la oameni obisnuiti, urmand ca fondurile stranse sa fie folosite in scopul ajutorarii persoanelor afectate de boli incurabile.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate