Vedete

Incredibil ce a scos Bianca Drăguşanu la vânzare. Vedeta face bani şi din "piatră seacă" FOTO

Bianca Drăguşanu, e incredibil ce a scos la vanzare. Nu te asteptai la asa ceva.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Incredibil ce a scos Bianca Drăguşanu la vânzare. Vedeta face bani şi din "piatră seacă" FOTOicon photo

Bianca Drăguşanu este genul acela de femeie descurcăreaţă despre care mulţi ar spune că ştie să facă bani şi din "piatră seacă".

Afirmaţia nu ar fi departe de adevăr căci într-adevăr frumoasa blondă are venituri substanţiale deşi nu mai este prezentatoare tv. 

Aceasta este ambasador pentru mai multe brand-uri, are o afacere cu haine care merge din ce in ce mai bine şi, din când în când, mai face curăţenie prin dressing-ul ei generos şi vinde, pe retelele de socializare, haine şi accesorii de firmă pe care nu le mai poartă.

Incredibil ce a scos Bianca Drăguşanu la vânzare. Vedeta face bani şi din "piatră seacă" FOTO

Ei bine, de curând, frumoasa blondă a scos la vânzare altceva, extrem de diferit de articolele ei obişnuite, astfel că până si cei mai mari "Biancologi", care se laudă că o cunosc perfect pe vedeta, au rămas gură cască.

Vedeta a anunţat, recent, că  vinde un "pachet pentru bebe", cu pătuţ pliabil, cu saltea, două cărucioare, doua scaune de maşină, landou şi marsupiu.

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune