Incredibil, ce a spus Ana Otvoş despre Giani Kiriţă după ce acesta a făcut-o ”femeia bărbat” la Exatlon, iar ea a ieşit din concurs! ”Nu puteam să îl sufăr”

Înainte de a pleca din competiţia Exatlon, ”războinica” a ţinut să vorbească despre Giani

Autor: C.I.

Aseară, Ana Otvoş a părăsit Exatlon cu ochii în lacrimi! Accidentată, ”războinica” a plecat din Republica Dominicană dezamăgită că nu a câştigat show-ul în care, săptămâni întregi, a fost cea mai bună concurentă, cu cele mai mari procentaje!

Ana Otvoş a dat o declaraţie şoc despre Giani Kiriţă! ”Eşti un om diferit de ce văd oamenii pe micul ecran”

În mod cu totul surprinzător, înainte de a părăsi competiţia, Ana a ţinut să spună câteva cuvinte despre Kiriţă, antrenorul ”Faimoşilor” cu care a avut o serie de clinciuri în show, mai ales când acesta, nervos, i-a aruncat cuvinte grele şi caracterizări urâte, de genul ”femeia bărbat” sau ”femeia pe care nu o place nimeni”! (intră să vezi ce a spus Iulian Pîtea după eliminarea Anei Otvos! toată lumea a rămas şocată)

Dacă toată lumea se astepta ca ”războinica” să îl pună la colţ, ei bine, Ana Otvoş a dat o declaraţie şoc despre Giani Kiriţă! ”Pentru mine, eşti un om special, diferit de ce văd oamenii pe micul ecran. Mi-ai demonstrat, aici, în competiţie, cât de puternic eşti, ce suflet mare ai şi cât de minunat poţi fi! Este ciudat poate să spun acest lucru, în condiţiile în care ne-am contrat de multe ori pe traseu, iar când te-am văzut în primul sezon la televizor, le spuneam tuturor doar atât...”nu

pot să-l sufăr”! Plec de aici însă, cu o altă impresie despre tine şi sper să ne revedem acasă”, i-a spus Ana antrenorului ”faimoşilor”, apoi l-a îmbrăţişat emoţionată!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

De ce nu rezistă gimnastele la Exatlon? ”Le cedează genunchiul!” Statistica realizată de fanii show-ului

Am desluşit misterul! Am aflat de ce se pălmuia Mirel Drăgan înainte de a pleca pe traseu la Exatlon!

Ce decizie a luat Ştefan de la Exatlon în urmă cu puţin timp! ”Puţini se aşteptau să fac aşa ceva” VIDEO EXCLUSIV

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies