Incredibil, ce a spus Diana Bebiţă după ce Leo de la Strehaia a declarat că e “innebunit după ea”! Răspunsul ei a surprins pe toată lumea

Fosta “faimoasa” s-a amuzat pe seamă situaţiei

Autor: Lia Popescu

În urmă cu o luna, Leo de la Strehaia a surprins pe toată lumea cu afinitatea pe care o avea pentru…o fostă “faimoasa” de la Exatlon, concitadina lui, Diana Belbita, născută la doi paşi de localitatea natală a “Printul Tiganilor”.

“Nu o cunosc personal, dar îmi place tare mult de ea. Şi nu doar pentru că e de la mine, din Strehaia, ci şi pentru felul ei de a fi, aşa, războinica, dură, dar şi feminină.

Adică, chiar dacă nu o ştiu personal, ea fiind mult mai mică decât mine şi nici nu mai stă aici, eram înnebunit după ea”, ne-a mărturisit Leo de la Strehaia.
 

Diana Belbita a dat prima declaraţie despre Leo de la Strehaia! “Ii plac femeile bataioase”

Mai mult decât atât, recunoaşte Leo de la Strehaia, pentru Diana Belbita a făcut ceva ce nu a mai făcut vreodată.

“Stateam cu telefonul în mână şi, când dădea Cosmin Cernat “Start vot” trimiteam SMS-uri cu nemiluita. Luăm şi telefoanele prietenilor, trimiteam şi de la ei, am cheltuit enorm atunci. Dar voiam să o văd în finală, aş fi vrut să câştige ea”, ne-a mai spus “Printul Tiganilor”. (intalnirea Dianei Belbita cu barbatul de la Exatlon cu care s-a barfit ca ar fi avut o idila)

Cuvintele bărbatului au surprins-o pe vedetă de la Exatlon! Astfel, Diana Belbita a dat prima declaraţie despre Leo de la Strehaia! “Am văzut un articol despre faptul că lui Leo de la Strehaia i-ar fi plăcut sau îi plăcea de mine, mi l-au trimis mai multe persoane! Eu nu îl cunosc personal şi am văzut că şi el a menţionat în material acest lucru! Ce să zic…Ma bucur că mă place! Mă bucur că mă simpatizează lumea în general! Însă atât! Ştiu că este un iubitor al femeilor bataioase, dar şi a

sporturilor de contact!”, a spus “Printesa razboinica”.


 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies