Incredibil, ce a spus Viziru despre Ruby cu puțin timp înainte ca artista să fie eliminată de la Survivor România! ” Majoritatea a mers pe varianta aleasă și la Cristina Șișcanu”

Augustin Viziru nu a prevăzut eliminarea prematură a lui Ruby de la Survivor România

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Sâmbătă seara o nouă faimoasă a părăsit, în mod surprinzător, Survivor România, după ce, marți, a fost nominalizată alături de Lino Golden și Elena Ionescu la Consiliu de Cezar Juratoni.

Publicul a decis pe cine să țină sau nu în competiție. Trebuie să știți că au fost voturi de simpatie, dar și de aportul în emisiune. Astfel că, a doua persoană eliminată, cea care va pleca acasă este Ruby, a anunțat prezentatorul Dan Cruceru, spre marea uimire a tuturor celor aflați la fața locului, inclusiv a ”războnicilor”

fara descriere

Ruby, declarație surprinzătoare după eliminare de la Survivor România. ”Sincer, într-un fel mă așteptam”

Totuși, după ce a fost eliminată de la Survivor, Ruby a avut puterea să transmită un mesaj pozitiv, în care și-a păstrat tonul optimist și obiectivitatea față de echipa ei. ”Sincer, într-un fel mă așteptam. Este cel mai corect față de echipă. Sunt convinsă că oamenii de acasă preferă să mă vadă cântând și lansând piese noi decât să alerg pe traseele din Republica Dominicană. Au fost zile grele, pentru mine în special. Eu cu sportul suntem... nu am nicio treabă. Este bine pentru echipă să rămână Elena. Mă întorc la treaba mea și cu siguranță o să vă duc dorul după ce o să am stomacul plin, a spus Ruby după ce a aflat că ea este concurenta care va pleca acasă.

Citeste si: Cristina Şişcanu, prima reacţie după eliminarea lui Ruby de la Survivor România

Citeste si: Drama teribilă prin care a trecut Lino Golden! Tatăl faimosulului de la Survivor România a murit în urmă cu trei ani! Ce mesaj cutremurător a scris îndrăgitul artist pe internet

Citeste si: Imagini fierbinți cu Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, pasionali la întoarcerea de la Survivor România. Se sărută și se țin de mână, mai ceva ca doi puști îndrăgostiți | VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

Augustin Viziru a spus totul despre Ruby la Survivor România! ”Este simpatică, haioasă, foarte iubită de public...”

Plecarea lui Ruby pare surprinzătoare pentru cei din tabăra vedetelelor. Mai mult, nici un alt fost coleg de-al cântăreței nu se aștepta la un asemenea vot. Drept dovadă, cu doar două zile înainte de eliminare, Augustin Viziru a spus totul despre Ruby la Survivor România, și, din discurs, era clar că bănuia deloc verdictul final. ”Echipa faimoșilor a avut o bună strategie pusă la punct în seara nominalizărilor, s-a gândit la faptul că Ruby este simpatică, haioasă, foarte iubită de public și nu o să o voteze nimeni să plece acasă. Majoritatea a mers pe varianta aleasă și la Cristina Șișcanu, cu nominalizări masive, dar situația nu este aceeași, Ruby va rămâne în competiție, fiindcă este îndrăgită, în schimb, Elena este în pericol. Cred că ea va părăsi competiția”, avea să declarare ”faimosul” la emisiunea Ștafeta mixtă. Din păcate, previziunile nu i s-au adeverit sâmbătă seara, atunci când telespectatorii nu i-au acordat credit artistei, ci au mers pe mâna persoanei mai valoroase pe traseu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate