Incredibil! Ce apare pe Google Maps în dreptul casei criminalului din Caracal

Ce apare pe Google Maps în dreptul casei criminalului din Caracal. Este incredibil!

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

S-a aflat ce apare în dreptul casei criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Crimele care au avut loc în acea parte a României au revoltat o țară întreagă. Din ce în ce mai multe persoane au mers la casa criminalului din Caracal pentru a duce o floare, pentru a aprinde o candelă în memoria fetelor ucise de Gheorghe Dincă, dar și pentru a transmite un mesaj către autorități.

La o primă vedere, cu ajutorul Google Maps, casa criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, a devenit un ”punct„ de ”atracție” pentru ceilalți oameni revoltați de crimele sângeroase petrecute acolo. Chiar în dreptul ei scrie “Adevărata casă a lui Gheorghe Dincă”. Ba mai mult decât atât, locația respectivă are și review-uri, 13 la număr.

Citeste si: Gest șocant făcut de o mamă: Și-a ucis cele două fiice pe motiv că stăteau în calea experiențelor sale erotice

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Motivul neașteptat pentru care avocatul Luizei Melencu a fost interzis la cercetări: Și-a făcut un selfie în casa criminaului din Caracal!

Citeste si: Avocatul familiei Luizei Melencu: „Cazul poate fi închis și nu se vor mai face căutări”

Descoperire șocantă în curtea lui Gheorghe Dincă

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a dezvăluit că anchetatorii au făcut astăzi o descoperire șocantă în locuința criminalului Gheorghe Dincă.
Avocatul familiei Melencu a dezvăluit că în locuința criminalului Dincă sunt foarte multe tuneluri, grote sau gropi betonate. Din punctul lui de vedere, pe proprietatea lui Dincă ar putea fi "un fel de cimitir".

”Există tuneluri, există tot felul de foraje, puțuri înfundate, puțuri care nu sunt neapărat înfundate, grote și tot felul de betoane peste aceste lucruri, fără rost, adică nu există turnat beton în sensul de a pune fundație, a face ceva...

Din punctul meu de vedere, eu cred, cred că aici poate să fie un fel de cimitir, și la propriu și la figurat, al istoriei lui îndelungate în domeniul crimelor, și după aceea cred că nu a mai avut loc pe aici și a început să le mai și ardă, să le mai împrăștie și prin păduri și prin alte locuri”, a declarat avocatul familiei Melencu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Câți ani de închisoare ar putea face Gheorghe Dincă! Criminalul încearcă să scape cu o pedeapsă cât mai mică

Polițiștii au găsit telefonul de pe care a sunat Gheorghe Dincă la familia Luizei Melencu

Cum se comportă George Burcea în intimitate? Viviana Sposub a dat detalii intime. Toată lumea a rămas mască

Noi imagini cu micuța Sorina din SUA! Uite ce face fetița de 8 ani în sânul familiei adoptive

Avocatul familiei Luizei Melencu: „Cazul poate fi închis și nu se vor mai face căutări”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies