Incredibil! Ce au găsit anchetatorii în telefonul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

Anchetatorii au făcut mai multe cercetări și au găsit dovezi care se adaugă la dosarul lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mai multe percheziții informatice pe telefonul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, au fost făcute. Este vorba despre un telefon vechi găsit în locuința în care a sechestrat-o pe Alexandra Măceșanu, nepoata lui Alexandru Cumpănașu.

Citeste si: Meteo pe două săptămâni. Vremea în România în perioada 14 – 27 octombrie

Citeste si: Taifunul Hagibis a făcut ravagii în Japonia. Peste 100.000 de salvatori caută supraviețuitori și peste șapte milioane de oameni sunt în pericol

Citeste si: Alexandru Cumpănașu susține că a primit o diplomă din Ucraina: ”Am primit cea mai înaltă distincţie pe care un candidat român putea să o primească din partea unei universităţi”

Gheorghe Dincă a fost prezent atunci când anchetatorii au încercat să găsească contactele din telefon. Anchetatorii cercetează dacă există mai mulți complici. Potrivit unor surse din anchetă, într-unul din telefoanele individului ar fi fost depistate peste 30 de convorbiri avute cu puțin timp înainte ca Alexandra Măceșanu să dispară, conform RTV.

De asemenea, anchetatorii au mai găsit și un laptop în care Gheorghe Dincă ascundea imagini deocheate cu diferite minore.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate