Incredibil! Ce detaliu neștiut au descoperit medicii după ce au analizat trupul Elenei Ceaușescu

Un antropolog și un genetician au analizat rămășițele soților Ceaușescu și au făcut o descoperire șocantă.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Ce au descoperit medicii după ce au analizat trupul Elenei Ceaușescu
Ce au descoperit medicii după ce au analizat trupul Elenei Ceaușescu


In articol:

După mai bine de 20 de ani de la împușcarea soților Ceaușescu, în 2010 au fost descoperite detalii neștiute despre ziua de 25 decembrie 1989. Antropologul Mariana Roșu și geneticianul Ligia Bărbării au analizat rămășițele Elenei și ale lui Nicolae Ceaușescu și au povestit în cadrul emisiunii Marius Tucă Show despre ceea ce au descoperit.

Elena Ceaușescu a fost împușcată de mai multe ori

Potrivit analizei făcută de cele două specialiste de la Institutul Național de Medicină Legală, Elena Ceaușescu ar fi fost împușcată de mai multe ori, pentru că oasele sale erau mai deteriorate. În acest context, se pare că Nicolae ar fi fost primul ucis, în urma câtorva gloanțe. 

Citeste si: Reguli noi pentru clasa pregătitoare. Ce spun părinții și cadrele didactice: „N-aș vrea să am copilul la o învățătoare care nu e pe filmul meu”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Dezastrul din Sănătate schimbă sistemul de plată! Românii nu au deloc încredere în serviciile din spitalele de stat din România

Citeste si: O Faimoasa si o Razboinica s-au alaturat aseara echipelor de la “Survivor Romania”

„În partea medico-legală, eventuale leziuni traumatice se găsesc pe oase. La soţii Ceauşescu erau urmele de împuşcare. La Elena Ceauşescu cred că au fost folosite mai multe gloanţe, deoarece oasele erau mai deteriorate. La el mai puţin”, a declarat antropologu Mariana Roșu, relatează romaniatv.net.

Familia soților Ceaușescu a suportat toate cheltuielile

Soții Ceaușescu au fost deshumați la cererea familiei și din dorința lui Mircea Oprean, fostul soț al Zoiei Ceaușescu, ei fiind cei care au plătit absolut tot. Prelucrarea unei singure probei de os costă 1.800 de lei. (Citeste si: Cum arată astăzi mormântul lui Nicolae Ceaușescu)

Ambii soți aveau plombe și dinți de aur

Potrivit aceleași surse, soții Ceaușescu aveau plombe și dinți de aur. Elena Ceaușescu a putut fi identificată fără dubiu datorită fișei dentare și a unor radiografii, în care se observă că în partea din spate a danturii, lucrată în aur, erau gravate inițialele E.C.

„Amândoi aveau plombe de aur. Tratamentele stomatologice erau înregistrate în fişe, la Policlinica 10 şi pe baza acestor elemente are un marcaj fiecare probă dentară, astfel încât dacă găseşti aşa ceva poţi găsi o persoană fără a mai recurge la teste ADN. Iar în cazul lor am găsit plombe şi dinţi de aur”, a declarat Mariana Roşu.

Sursă foto: Cancan

Urmatorul articol
Citește și:

Reacția lui Andrei Duban la imaginile cu Grațiela în brațele altui bărbat: ”Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate...”

Jador de la Puterea Dragostei a publicat pe pagina lui un mesaj emoționant! Îți dau lacrimile: „Voi fi sărac toată viața”

Incredibil: Ce studii are, de fapt, Mihai Petre, fostul jurat de la Românii au Talent? Nu i se potrivește deloc

Familia Luizei Melencu, acuzată că a dezvăluit presei informații din rechizitoriul dosarului Caracal. Cine i-a ajutat

O fetiță de doar trei ani a murit după ce a căzut în oala cu mâncare. Bucătarul asculta muzică la căști și nu i-a auzit țipetele disperate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies