Incredibil, ce face Tristan Tate la un an după despărţirea de Bianca Drăguşanu! Tânărul nu şi-a găsit încă liniştea! VIDEO EXCLUSIV

Tristan Tate nu şi-a găsit liniştea după despărţirea de Bianca! Uite cum a fost surprins!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Milionarul Tristan Tate a devenit celebru graţie relaţiei scurte şi tumultuoase pe care a avut-o cu Bianca Drăguşanu anul trecut. După două luni în care s-au certat, s-au împăcat şi s-au înşelat, cei doi şi-au dat seama că nu au altă soluţie decât să se despartă.

Citeste si: E şocant ce păţeşte Bianca Drăguşanu şi la un an după despărţirea de Slav! A făcut o declaraţie care i-a atras numai probleme! "A existat un singur bărbat"

Focul s-a stins la fel de repede cum s-a aprins, dar fostul sportiv a avut totuşi de câştigat o notorietate care l-a plasat pe un loc fruntaş în topul celor mai râvniţi burlaci ai Capitalei.

Tristan Tate nu şi-a găsit liniştea după despărţirea de Bianca! E mereu înconjurat de femei şi petrece non stop!

fara descriere

Tânăr, bogat, celebru şi singur, protagonistul nostru este un "magnet" pentru fetele de oraş sexy şi neliniştite. Şi, dacă vă întrebaţi ce face omul de afaceri la un an după despărţirea de fosta prezentatoare tv, avem un răspuns pentru voi.

Citeste si: Primul interviu cu iubita lui Tristan Tate: ”Cine e Bianca Drăgușanu?! N-am auzit de ea!” EXCLUSIV

fara descriere

Tate petrece de dimineaţa până seara cu femei foarte frumoase, ipostază în care a fost surprins şi recent. Tristan a fost imortalizat la un local de lux unde era înconjurat de june, "numai una şi una" şi fuma trabuc în timp ce socializa cu ale lui companioane.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate