Incredibil! Ce i-a spus mama lui Culiță Sterp artistului când a aflat de legătura cu Anna Lesko. ”Aoleo...tu sper să nu fii ca Guță, să faci copii cu toate”

Mama lui Culiță, avertizare șoc pentru fiul ei! Ce i-a spus când l-a văzut cu Anna Lesko? Totul are legătură, culmea, cu...Guță

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Mama lui Culiță, avertizare pentru fiul ei! Ce i-a spus de Lesko? În urmă cu puțin timp, Culiță Sterp și Anna Lesko au lansat melodia „Ivanko”. Duetul a fost mult așteptat de către fanii celor doi artiști și așa cum se presupunea videoclipul piesei a ieșit unul este exrem de provocator, iar mișcările femeii în fața artistului au fost mai mult decât...lascive și foarte fierbinți!

fara descriere

Mama lui Culiță, avertizare pentru fiul ei! Ce i-a spus de Lesko?

Din acest motiv, Culiță Sterp nu și-a putut lua ochii de la mișcările artistei. Pe care, pur și simplu, a sorbit-o din ochi! Pe de altă parte, și Anna Lesko a abordat un look extrem de senzual și colorat pentru acest videoclip, semn că a dorit să îl impresioneze pe craiul din Hațeg. Totul avea să iasă perfect, întrucât,fanii au de-a dreptul surprinși de această colborare, dar și de felul în care a ieșit întreaga producție muzicală. Anna Lesko și Culiță Sterp joacă foarte bine rolul de îndrăgostiți în clipul noii lor piese, cântată în română și rusă, iar imaginile vorbesc de la sine.

Citeste si: Mama Geta îi interzice lui Iancu Sterp să revină în sezonul 3 Puterea dragostei: „Tu nu vrei să te...”

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp a ajuns în fața judecătorilor! Vezi ce s-a întâmplat în procesul penal în care doamna Geta a fost parte vătămată!

Citeste si: Culiță Sterp a făcut-o praf pe Mirela Vaida în direct! Scandalul cu Emily Burghelea nu este singular! DEZVĂLUIRI

fara descriere

”Culiță le vrea pe toate femeile, seamănă cu taică-su”

Mama lui Culiță, avertizare pentru fiul ei! Ce i-a spus de Lesko? Pe de altă parte, firesc, au apărut și zvonurile că artiștii s-ar fi apropiat mai mult decât este cazul după filmări. Lucru care a pus-o pe gânduri pe Geta Gutiu, mama cântărețului, care, speră ca relația dintre cei doi să nu se dezvolte mai mult decât este cazul. De altfel, femeia și-a și spus punctul de vedere. ”Culiță cred că vrea cu toate la un loc așa, nici nu știu. Dacă tatăl său are succes, ce să mai zic de băieții mei...”, a comentat domna Geta.

fara descriere

 

Mama lui Culiță, avertizare pentru fiul ei! Ce i-a spus de Lesko? ”Pe toate le vrăjește”

Mama lui Culiță, avertizare pentru fiul ei! Ce i-a spus de Lesko? Mai mult, doamna Geta i-a și atras atenția băiatului său. ”Aoleo... tu sper să nu fii ca Guță, să faci copii cu toate”, a zis, amuzată, mama fraților Sterp, apoi a menționat că, după părerea ei, Culiță îi va da primul...nepoțel. ”Este este cel mai grăbit și cel mai iubăreț. Pe toate le vrăjește, are el talentul ăsta. De aceea, mă gândesc că va și și cel care avea imediat urmași”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate