Vedete

Incredibil!Ce meserie are Roxana de la “Puterea dragostei”! Doar bărbaţii se ocupă cu asta!

Puţini ştiu ce meserie incredibilă are Roxana de la “Puterea dragostei”.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

S-a aflat ce meserie incredibilă are Roxana de la “Puterea dragostei”. Când a intrat în casă, Roxana a dezvăluit: ”Sunt junior trainer şi cochetez cu moda. Am făcut un curs de croitorie şi am început încet, încet să-mi dezvolt propria mea afacere. Deocamdată, atelierul meu e în camera mea, dar încet, încet se dezvoltă treaba”.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei se iubește în secret cu Hamude? A fost dată de gol! El este celebrul Habibi cu care vorbește mereu la telefon?

Citeste si: Ce legătură are Răzvan, noul concurent de la Puterea Dragostei, cu ispita Andy

Citeste si: Cosmin Marin, după eliminarea de la Exatlon: „Ca să câștigi, trebuie să ai fizicul lui Vladimir și psihicul lui Giani”

Ce meserie incredibilă are Roxana de la “Puterea dragostei”. Are specializarea de “tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii”

Cu toate acestea, meseria de bază a Roxanei este alta. În 2017, ea absolvit Liceul Tehnologic A.I. Cuza din Slobozia, cu specializarea “tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii”. Pentru că este o meserie practicată de bărbaţi, Roxanei nici nu i-a  trecut prin cap să o profeseze, fiind mai mult interesată să aibă o diplomă de bacalaureat. (vezi ce reacţie halucinantă a avut Mădălin None atunci când a fost întrebat dacă îi place de Roxana)

Ce meserie incredibilă are Roxana de la “Puterea dragostei”. S-a despărţit recent de Andy

Fanii ştiu acum ce meserie incredibilă are Roxana de la “Puterea dragostei”. După despărţirea de Andy, care a părăsit casa, ea trece prin clipe dificile. "Te iubesc nu doar pentru ceea ce eşti, ci şi pentru ceea ce eram eu când eram în preajma ta!", a scris Roxana pe contul ei de socializare.

Galerie foto