Incredibil! Ce s-a întâmplat cu un bărbat după ce s-a pus în fundul gol pe un stup de albine

Un bărbat dornic de senzaţii neobişnuite a fost protagonistul unei scene incredibile. Jamie Granger a devenit cunoscut pe internet după ce a ales să se pună cu fundul pe un cuib de albine pentru bani.

Autor: T.S.

Provocat să stea cu fundul gol-puşcă pe un stup de albine, bărbatul n-a stat prea mult pe gânduri şi a acceptat provocarea.

Astfel, în schimbul a 1 000 de dolari, bărbatul a stat timp de 30 de secunde pe stup. Şi-a dat pantalonii jos, iar mai apoi s-a aşezat pe stup.

Evident, întreaga scenă a fost filmată.  „A fost dureros? Ei bine, a fost exact cum vă puteţi imagina!”, le-a spus Jamie Granger celor de faţă după cele 30 de secunde.

„Nu a fost plăcut, dar a fost amuzant. După cum vă puteţi da seama, fundul s-a umflat. A fost o chestie de moment şi mi-a oferit o mie de dolari. Şi am zis că suma aia sună bine. Când prietena mea a aflat ce am făcut, a râs copios. Şi eu am râs cu ea.

Apoi i-am spus că am primit o mie de dolari pentru asta. Apoi a zis că banii aia îi pot folosi pentru a plăti nunta. Banii aia au fost cei mai uşori pe care i-am făcut în 30 de secunde. ”, a mărturisit bărbatul care a făcut furori pe internet.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies