Incredibil, ce salariu fabulos va încasa Olăroiu în China! Antrenorul se numără acum printre cei mai bogați oameni din România!

Patronii echipei chineze Jiangsu Suning l-a făcut rege pe Cosmin Olăroiu

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Cosmin Olăroiu continuă să își agonisească ban după ban și, în acest moment, se numără printre cei mai bogați oameni din România!

După averile câștigate în zona Emiratelor Arabe, acum, tehnicianul face senzație și în China, acolo unde conduce pe Jiangsu Suning! Dacă în primul sezon, echipa lui nu a prins podiumul, ci a fost doar pe locul 5, ei bine, șefii clubului au considerat totuși clasarea aceasta ca o performanță! Drept dovadă, i-au propus românului un contract pur și simplu fabulos!

Citeste si: Luke Perry, în stare gravă la spital! A făcut accident vascular cerebral

Citeste si: Alertă la azilul unde este Zina Dumitrescu! S-a chemat salvarea pentru "Mama Zina"

Citeste si: None detonează bomba despre Plușica și Daniel! I-a găsit în dormitorul băieților! "După ce a fost un contact intim între ei a venit și mi-a zis: Ia-o și tu, None"

Cosmin Olăroiu a devenit rege și în China! ”A semnat pe 20 de milioane de euro”

În vârstă de 49 de ani, Cosmin Olăroiu a devenit rege și în China după prelungirea înțelegerii de acum câteva zile! Asiaticii care patronează și pe Internationale Milano i-au oferit un salariu de 20 de milioane de euro pe o perioadă de trei ani!!! ”Este cel mai mare contract oferit unui antrenor în zonă, și, implicit, unul dintre cele mai fabuloase încasate vreodată de vreun tehnician român! Cu sumele astea, Oli devine unul dintre cei mai bogați oameni din țară, la mare bătaie cu nume ca Ion Țiriac sau Ioan Niculaie”, au dezvăluit persoane din lumea fotbalului!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate