Incredibil! Ce se află cu adevărat în mormântul Elodiei Ghinescu din satul Cândești! ”Nu s-a mai întâmplat în toată Biserica Ortodoxă Română!”FOTO

Avocata Elodia Ghinescu a fost declarată moartă pe 7 februarie 2012, după ce dispăruse de acasă în august 2007. Femeia are mormânt în satul argeșean Cândești.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Avocata Elodia Ghinescu a fost declarată moartă pe 7 februarie 2012, după ce dispăruse de acasă în august 2007, principalul suspect, soțul Cristian Cioacă, fiind condamnat la ani grei de închisoare pentru uciderea consoartei, deși cadavrul nu a fost găsit până acum. Beneficiind de o expunere uriașă în media, cazul a provocat o mulțime de comentarii, zeci de scenarii fiind aruncate pe piață de către cei implicați, dar și de nume grele din breasla jurnaliștilor sau a avocaților.

Citeste si: Ce a pățit Cristian Cioacă, după 5 ani de închisoare

Citeste si: Mărturisiri uluitoare în cazul "Elodia"! Un bărbat susține că știe unde se află trupul avocatei

În ciuda faptului că trupul Elodiei lipsește, familia avocatei născute la Brașov i-a făcut acesteia loc de veci în cimitirul din satul argeșean Cândești, localitatea în care Elodia și-a petrecut copilăria și adolescența, pe meleagurile natale ale mamei sale. 

fara descriere

Astfel, în septembrie 2012, la jumătate de an de la declararea oficială a morții Elodiei Ghinescu, pe mormântul familiei Ghinescu din satul Cândești (judeșul Argeș) a apărut fotografia avocatei, încrustată pe un monument funerar, devenit parte integrantă din locul de veci al familiei. Preotul Paltin, rudă cu Emilia Ghinescu, mama Elodiei, cel care s-a ocupat atunci de sfințirea locului de veci al avocatei, a explicat ce s-a întâmplat, în lipsa înhumării propriu zise.

fara descriere

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro! 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate