Incredibil ce se întâmplă în corpul unui pacient infectat cu coronavirus. Nimeni nu se aștepta să fie atât de rău!

În urma efectuării mai multor autopsii ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus care a apărut în China, un grup de medici a făcut publice rezultatele devastatoare.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Incredibil ce se întâmplă în corpul unui pacient infectat cu coronavirus. Nimeni nu se aștepta să fie atât de rău!
coronavirus


In articol:

Cel mai afectat organ în cazul pacienților infectați cu coronavirus este plămânul. Totuși, medicii chinezi au descoperit că aceasta este doar una din consecințele bolii.

După ce au efectuat 29 de autopsii ale unor pacienți decedați în urma infectării cu virusul COVID-19, un grup de cercetători chinezi a făcut publice rezultatele absolut devastatoare pe care le-au aflat.

Citeste si: Indicele ROBOR, scădere accentuată! Veste bună pentru români vine de la BNR. La ce nivel a ajuns indicele după scăderea dramatică

Citeste si: Bătrână din Gorj găsită moartă pe munte, în zăpadă

Citeste si: În plină pandemie de coronavirus, un tânăr din Buzău a sfidat legea. Gestul făcut public l-a costat scump: "Ieşiţi, mă, afară, chiar v-a speriat Poliţia asta?"

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Astfel, concluzia studiului este că noul coronavirus distruge sistemul imunitar şi produce schimbări patologice severe în plămânii celor infectați. De asemenea, duce şi la apariţia unor secreţii în tuburile bronhiale, ceea ce îngreunează circulaţia oxigenului. Mai mult decât atât, COVID-19 nu afectează doar plămânii, ci și inima, ficatul sau rinichii. În urma autopsiilor, aceste organe au fost găsite în diferite stadii de deteriorare.

Incredibil ce se întâmplă în corpul unui pacient infectat cu coronavirus. Nimeni nu se aștepta să fie atât de rău!
izoleta

Medicul chinez Wang Guiqiang, cel care a condus echipa de cercetători, a prezentat rezultatele studiului în cadrul unei conferințe susținute la Beijing și a precizat că din cauza distrugerii sistemului imunitar al unui bolnav cu COVID-19, acesta devine mai vulnerabil la alte infecţii bacteriologice şi fungice, infecţii care agravează starea şi pot duce chiar la deces.

Toți bucureștenii vor fi testați 

Autoritățile au confirmat anunțul pe care Victor Costache, ministrul demisionat, l-a făcut în urmă cu o zi, potrivit căruia toți bucureștenii vor fi testați de coronavirus.

Noul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru a declarat că testarea persoanelor din aglomerările urbane mari va începe cu Bucureştiul şi se va face în etape.

„În Bucureşti, după personalul medical începem cu testarea fiecărui cartier în parte. Pacienţii spitalelor sunt şi ei testaţi. (...) Vom testa şi persoanele în vârstă şi cei cu comorbidităţi, apoi vom trece şi la restul populaţiei.

Incredibil ce se întâmplă în corpul unui pacient infectat cu coronavirus. Nimeni nu se aștepta să fie atât de rău!
coronavirus microscop

S-au primit 15 aparate Real Time PCR care vor avea specialişti de rigoare şi se vor face aceste teste etapizat, pentu toată populaţia Bucureştiului, aleasă ca primă aglomerare urbană. Vor urma şi celelalte oraşe, Bucureştiul fiind un proiect pilot, pentru a putea evalua starea de infectare a unui oraş”, a spus Nelu Tătaru.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Castagnole cu ricotta. Un altfel de desert

5 zodii care sunt prea mandre pentru a-si cere iertare

Dan Barna, adevărul despre demisia lui Victor Costache: "Ludovic Orban s-a ferit să spună clar de ce a fost schimbat ministrul sănătăţii. E dator românilor cu această...

Adelina Pestrițu nu îl credea în stare de așa ceva. Ce a putut să facă Virgil Șteblea: „Nu credeam vreodată că o să fim în punctul acesta”

Situație critică în București: Spitalele COVID nu mai au paturi libere. Ce se întâmplă cu pacienții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies