Vedete

Incredibil, ce spune despre Vladimir Draghia una dintre cele mai indragite vedete! “E clar, el stie cum sa se comporte”!

La mai bine de o suta de zile de Exatlon, exista un favorit cert la marele premiu!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I., G.C.


Vladimir Draghiaicon photo
Vladimir Draghia

Vladimir Draghia este de departe unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Exatlon! Concurent puternic si om de echipa, “faimosul” si-a castigat, in timp, respectul tuturor, inclusiv al adversarilor. (cum a fost filmat Vladimir Draghia gol pusca)

Vladimir Draghia a impresionat-o pe Elena Merisoreanu! "Este un baiat educat"

Actorul a punctat si la vedetele autohtone, care, din fata televizorului, privesc emisiunea fenomen dela KanalD! De pilda, Vladimir Draghia a impresionat-o pe Elena Merisoreanu, in conditiile in care cantareata ii sustine pe adversarii lui. “Mie imi plac “Razboinicii”, ei sunt favoritii mei! Cu toate acestea il ador de Draghia! E clar, dintre toti, el stie cum sa se comporte! Este un baiat educat, destept si extrem de modest! I-am descoperit aceste calitati intr-o competitie in care am fost impreuna in urma cu doi ani si, de aceea, vad il el un favorit la castigarea marelui premiu la Exatlon”, a spus cantareata, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune