Incredibil, ce spune Hamude despre Adrian la scurt timp de la ieșirea din casa Puterea dragostei! ”Nu este un tip fals! Încearcă să facă exact ce îl taie capul” EXCLUSIV

Hamude a spus tot adevărul despre atitudinea lui Adrian la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Adrian este ultimul plecat din casa Puterea dragostei! Concurentul care, pe întreaga perioadă, a stârnit foarte multe reacții, în special negativ din partea colegilor, a fost eliminat pentru a doua oară din show și, în aceste momente s-a întors în România!

Plecarea lui Adrian a fost pe placul multora din emisiune, mai mult, unii dintre cei implicați în format au dat și petrecere pentri că, de acum înainte, omul nu mai le stă, de acum încolo, ca un ghimpe în pantof!

Citeste si: Scene șocante în Capitală! O femeie, atacată cu un cuțit la intrarea într-un magazin! Atacatorul a murit după aceea

Citeste si: Costin Gheorghe, momente grele! Nepoata lui a ajuns de urgență la spital

Citeste si: Accident cumplit! Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc după ce s-a întrecut cu maşina cu un prieten

Hamude a spus totul despre Adrian la Puterea dragostei! ”În ciuda reacțiilor pe care le-a avut în show, el, în realitate, este un tip liniștit”

Dacă bărbatul a părăsit competiția fără a fi regretat, ei bine, un fost concurent are numai cuvinte de laudă la adresa lui. În premieră pentru WOWbiz.ro, Hamude a spus totul despre Adrian la Puterea dragostei! ”Este perceput total diferit omul acesta. Vă spun cu mâna pe inimă, Adrian este una dintre cele mai sincere persoane pe care le-am întâlnit! În ciuda reacțiilor pe care le-a avut în show, el, în realitate, este un tip liniștit, care preferă corectitudinea. Urăște să se ascundă în spatele cuvintelor și, de fiecare data, încearcă să facă exact ce îl taie capul! Nu este un tip fals. Așa este el, autentic. Abia aștept să ne revedem”, a declarat striperr-ul pentru WOWbiz.ro!  

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: