INCREDIBIL! Ce spune mama lui Nicușor Iordan despre succesul la femei al fiul ei: ”Umbla cu câte două deodată!” EXCLUSIV

Acuzat de fata lui Aurelian Preda că ar fi abuzat-o sexual, Nicușor Iordan este apărat de mama lui, care nu crede nimic din ce spune Anamaria.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fiica lui Aurelian Preda, Ana Maria, îl acuză de câteva luni pe Nicușor Iordan că a abuzat-o sexual de mai multe ori și că o obliga să spună în public că el este tatăl ei adoptiv. În declarațiile depuse la dosarul anchetei, Ana le-a povestit procurorilor cum Nicușor Iordan îi spunea că face sex cu ea ca să economisească bani.

”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual”, a povestit fata lui Aurelian Preda despre abuzurile la care ar fi fost supusă de Nicușor Iordan.

Citeste si: Mama lui Nicușor Iordan o desființează pe Ana Maria Preda: ”Cum poate să susțină că fiul meu i-a făcut ceva, când el a ajutat-o mereu?” EXCLUSIV

Citeste si: Câţi bani câştiga, cu adevărat, Aurelian Preda! Cântăreţul de muzică populară avea trei surse de venit!

În apărarea lui Nicușor Iordan a sărit familia, mama artistului, Dorina, confesându-se unor amice. ”Cum poate să susțină că fiul meu i-a făcut ceva, când el a ajutat-o mereu? Normal că nu mi-a picat bine când a început scandalul, ce mamă își dorește să vadă vorbindu-se așa despre băiatul ei în public, pe la televizor? Ana Maria trebuie să realizeze că un cuvânt prost spus sau aruncat la nervi provoacă mult rău! Ea a fost în casa mea, în curtea mea, era ca parte din familia noastră și după aia vii la televizor și arunci cu noroi fără nici o dovadă, nimic? Păi cine a ajutat-o cel mai mult când nimeni nu o băga în seamă, nu Nicușor?”.

fara descriere

Tot mama lui Nicușor Iordan a dezvăluit și că fiul ei a avut întotdeauna un succes major la fete, așa că artistul nu ar fi avut cum să forțeze pe cineva să fie cu el împotriva voinței ei. ”Nicușor a avut mereu succes la fete, niciodată nu a alergat după ele, mereu a fost și este invers! Păi la petrecerea de majorat a lui era cu două fete în același timp, una de la noi din sat, alta din Târgoviște! Era singur, e treaba lui ce face, dar să nu mai spună nimeni că fiul meu a făcut și a dres când eu știu adevărul gol-goluț!”, ar fi mărturisit Dorina, mama lui Nicușor Iordan, unor prietene. 

fara descriere

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate