Vedete

Incredibil, ce ura cel mai mult Ionela Prodan in timpul vietii! Niciodata nu a tolerat acest lucru

Ionela Prodan era o persoana pentru care curatenia era cuvantul de ordine

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Ionela Prodanicon photo
Ionela Prodan

Ionela Prodan a incetat din viata, lunea trecuta, la Spitalul Elias din Capitala, dupa o lupta cu o maladie la pancreas. In varsta de 70 de ani, artista a lasat in urma multe regrete, dar si amintiri pe care apropiatii le dezvaluie acum dupa moartea ei.

Ionela Prodan ura cel mai mult dezordinea! "Totul era la dunga in sifonierul ei"!

Prietenii regretatei regine a muzicii populare sustin ca, in timpul vietii, ea detesta orice urma de mizerie si neglijenta! (intra sa vezi ce decizie a luat Anamaria Prodan in aceasta saptamana, pentru a cinsti memoria mamei sale)

“Ionela Prodan ura cel mai mult dezordinea! La ea acasa, in sifonier, toate lucrurile erau aranjate la dunga, chiar se enerva atunci cand sotul ei isi lua o camasa sau un pantalon si dressingul nu mai arata la fel. Mai mult, si in ultima luna in care a stat la spital, cantareata i-a cerut Anei, fiica sa cea mare, sa ii faca mereu curatenie exemplara in salon. Asa era ea, o peroana care dorea ca totul sa fie imaculat”, au povestit apropiatii regretatei artiste.


 

 
Mama băieţelului omorât de câini e disperată! Crede că şi al doilea fiu al ei este în pericol! Puştiul va fi coleg la şcoală cu băiatul care şi-a ucis bunica EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune