Incredibil! Ce va face Bogdan Mocanu cu marele premiu de la Puterea dragostei! Jador l-a dat de gol

Jador l-a dat de gol pe prietenul său, Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Imediat după ce a câștigat marele premiu în valoare de 10000 de euro, Bogdan Mocanu a fost dat de gol de către colegul său Jador în legătură cu ce va face cu acești bani.

De-a lungul competiției, Bogdan a evitat să vorbească despre problema sa de sănătate. De mai mulți ani, câștigătorul Puterea dragostei este insulino-dependent, iar din acest motiv trebuie să își administreze zilnic insulină.

Citeste si: Bianca si Bogdan Mocanu, marii caștigători ai finalei Puterea Dragostei! Cei doi concurenți au încasat câte 10000 de Euro

Citeste si: Bogdan Mocanu și Alex Zănoagă au primit cartonașul ROȘU, în finala Puterea dragostei: „Adu insulina”

Citeste si: Jador și-a deschis sufletul în fața Siminei, în finala „Puterea dragostei”: „Dacă eram împreună, am fi fost fericiți”

Din acest motiv, fostul iubit al Roxanei are și un stil de viață extrem de sănătos, iar astăzi Jador a dezvăluit ce va face Mocanu cu marele premiu.

„Știu că își dorea să își ia o centură pentru diabet, sper să nu dea banii pe băutură și pe femei”, a glumit Jador, după ce a aflat că a câștigat colegul său de cameră.

Bogdan a renunțat la trofeul Puterea dragostei

În schimb, Bogdan a făcut un gest incredibil pentru Jador și a decis să îi ofere lui trofeul primit și să rămână doar cu banii.

Mocanu a dezvăluit că Jador merită cel mai mult acest trofeu, pentru că a demonstrat din plin puterea dragostei și că a iubit cu pasiune cât timp a fost în competiție. De asemeena, i-a mulțumit și Roxanei pentru că a devenit un om mai bun datorită ei.

„Aș vrea să îi mulțumesc Roxanei. Pentru că m-a făcut să fiu un om mai bun”, a spus Mocanu.

Iată mai jos restul declarației:

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate