Incredibil, cine ar fi bănuit! Cea mai tare poză cu Borcea si Valentina Pelinel pe pârtie! Cum arată graviduţa în 30 de săptămâni! IMAGINI EXCLUSIVE

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au fost în vacanţă la munte, la Poiana Braşov, şi s-au distrat maxim în fiecare zi!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Valentina Pelinel a intrat în cea de a 30 săptămână de sarcină şi se simte excelent! Cu mici excepţii, frumoasa blondă nu a avut probleme până acum în perioada de graviditate, drept dovadă că a putut pleca în orice vacanţă în care şi-a dorit!(intră să vezi cum vorbeşte Cristi Borcea cu fiica lui în trafic! imaginile sunt elocvente)

 

Aşa s-a întâmplat şi de Sărbători, când, împreună cu soţul ei, Cristi Borcea şi familia, au ales să meargă la munte! Gaşca s-a cazat la un hotel de fiţe, de patru stele, din Poiana Braşov, şi s-a distrat de minune pe pârtie alături de copii.

Valentina Pelinel este gravidă în şapte luni! Cum se distrează însă la săniuş! Vedeta a sfidat sarcina şi s-a jucat cu băieţelul ei!

În ciuda faptului că Valentina Pelinel este gravidă în şapte luni, cu gemene, fosta manechină a fost activă pe pârtie, spre marea surprindere a tuturor celor aflaţi în zonă! Vedeta s-a jucat cu Milan, băieţelul său, la săniuş, şi a stat în zăpadă ore întregi! Şi avea toate motivele să o facă, mai ales că la joaca în zăpadă a participat şi sotul ei, Cristi Borcea. Pelinel a mai rămas în staţiunea montană, alături de Elena Ciftci, prietena sa, venită şi ea cu micuţii la o bulgăreală, şi după Revelion, semn că vacanţa i-a priit şi nu i-a afectat deloc sarcina!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: