Stiri

Incredibil cine se află printre persoanele moarte în atacul de la Barcelona! Abia acum s-a aflat

A fost teroare la Barcelona, iar printre cele 13 persoane care şi-au pierdut vieţile se numără şi o fetiţă de doar trei ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Incredibil cine se află printre persoanele moarte în atacul de la Barcelona! Abia acum s-a aflat
Micuţa a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital şi se afla pe bulevard alături de familie. De asemenea, unchiul ei, în vârstă de 57 de ani, a murit, iar alţi membri ai familiei au fost răniţi.

O altă copilă de 6 ani este în stare gravă la spital, având o hemoragie cerebrală, scrie The Guardian.

Cetăţeni din 24 de ţări sunt printre cei 13 ucişi şi cei 100 de răniţi, au precizat oficiali catalani. Printre răniţi se numără şi doi români, iar unul dintre ei ar fi în stare gravă, având fracturi multiple, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe.

De asemenea, printre răniţi se numără şi 26 de cetăţeni francezi, dintre care 11 sunt în stare critică. Patru australieni au fost răniţi: două femei rămân internate în spital, în stare critică, dar stabilă, iar doi bărbaţi au primit îngrijiri medicale şi au fost externaţi.


Un cetăţean din Hong Kong şi un american s-au ales cu răni superficiale. Trei olandezi au fost şi ei răniţi uşor, la fel şi trei greci: o femeie cu cei doi copii ai săi. De asemenea, doi bărbaţi din Taiwan au fost grav răniţi în atacul din Barcelona.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune